Mange af verdens største klubber, herunder Arsenal og Manchester United er på udkig efter en ny, verdensklasse angriber, til at forstærke deres mandskab, så de kan konkurrere på lige fod med andre storhold i Europa. Men hvilke angribere har egentlig en reel chance for at skifte klub i sommerens transfervindue? Goal.com har kigget på sagen og nævner ti muligheder. Dem bringer vi dig nu.

Læs også: Skandale: Florentino Perez kan ikke lide sorte

Harry Kane, Tottenham, 535 millioner kroner

LONDON, ENGLAND - JANUARY 01:  Harry Kane of Spurs celebrates after scoring his team's first goal during the Barclays Premier League match between Tottenham Hotspur and Chelsea at White Hart Lane on January 1, 2015 in London, England.  (Photo by Michael Regan/Getty Images)

 

 

 

 

 

Få spillere har haft et så markant gennembrud som det Harry Kane har gennemgået i Tottenham. Den engelske U21-landsholdsstjerne scorede 21 gange i sidste sæson, kun overgået af Sergio Aguero, og det har bragt interesse fra Louis van Gaal. Hollænderen er klar med 535 millioner-bud for at teste Tottenhams beslutsomhed. Men holdet fra Nordlondon er dog fast besluttet på, at deres unge angrebsstjerne ikke skal sælges – men det sagde de jo også om Gareth Bale og Dimitar Berbatov.

Læs også: De mest legendariske og bizarre målfejringer nogensinde

Thomas Müller, Bayern München, 645 millioner kroner

müller

Den tyske landsholdsspiller menes ikke at være helt tilfreds med situationen i Bayern München under den spanske træner Pep Guardiola. Han er dog stadig en vigtig del af det tyske storhold, og de vil helt sikkert ikke slippe angriberen billigt, såfremt et skifte væk fra Allianz Arena bliver aktuelt. Flere medier har nævnt, at blandt andet Manchester United er klar med et bud på cirka 645 millioner kroner.

Karim Benzema, Real Madrid, 480 millioner kroner

Benzema løn

Rafael Benitez planer om at gøre Cristiano Ronaldo og Gareth Bale til mere centrale spiller, kan gøre franskmanden overflødig på Santiago Bernabeu. Benzema har aldrig helt levet op til sine Galactico-forventninger, men derudover har den tidligere Lyon-spiller nettet omkring 20 gange per sæson, siden ankomsten i 2009. Arsenal nævnes som den mest sandsynlige destination, men Louis van Gaal er også klar til kamp. Nu er spørgsmålet så: Hvem vil bruge flest penge på den franske landsholdsspiller?

Edison Cavani, Paris Saint-Germain, 535 millioner kroner

cavani

Den uruguayanske angriber har aldrig formået at træde ud af skyggen fra mægtige Zlatan Ibrahimovic, siden ankomsten til Paris i 2013, og den svenske angriber ligner stadig rigmandsklubbens førsteangriber. 28-årige Cavani formåede dog alligevel at producere 31 scoringer i alle turneringer i sidste sæson og det har vakt opsigt i England.

Robert Lewandowski, Bayern München, 375 millioner kroner

robert

Manchester United har allerede købt en spiller fra Bayern München, i form af den tyske midtbanegeneral Bastian Schweinsteiger, og nu lyder meldinger omkring interesse i den polske landsholdsspiller Robert Lewandowski. Bayern har sagt, at de ikke vil lade af deres spillere skifte til United, men hvad gør de, hvis pengene er de rigtige? Derudover er London-klubben Arsenal interesserede og her har Bayern-fansene ikke fået nogen garanti omkring salg af spillere til denne klub.

Edin Dzeko, Manchester City, 190 millioner kroner

dzeko

Den bosniske angriber har aldrig rigtig formået at erobre en fast plads hos Manchester City, på trods af perioder med rigtig fin form. Hans 26 ligamål i 2013/14-sæsonen var en væsentlig årsag til Manchester City Premier League-titel den sæson, men han er stadig andet valg efter argentinske Sergio Aguero, som bare er suveræn. I januar røg Dzeko så endnu længere ned i rangorderen, idet City underskrev med Swansea-angriberen Wilfried Bony. Hvis den rigtige pris kan forhandles kunne et skifte til den røde del af Manchester, måske være en meget god ide for angriberen?

Said Berahino, West Bromvich Albion, 215 millioner kroner

berahino

Den unge West Bromvich Albion-spiller har fået opmærksomhed for flere topklubber i den engelske Premier League, efter to forrygende sæsoner for midterklubben, som også blot kaldes WBA. Liverpool er lige nu den mest sandsynlige af topklubberne, idet de er på jagt efter en erstatning for Mario Balotelli, som slet ikke har præsteret på det forventede niveau. Manchester United er også en mulighed, og her vil Luis van Gaal få stor mulighed for at forme den 21-årige Berahino til lige præcis den spiller han ønsker.

Gonzalo Higuain, Napoli, 320 millioner kroner

higuain

Den argentinske angriber har længe været forbundet med Premier League, og efter to kedelige år i Napoli, ser muligheden for et skifte til England rigtig godt ud. Med ingen Champions League-kvalifikation og manager Rafael Benitez’ afgang, er Napoli et mindre attraktivt sted for den tidligere Real Madrid-spiller at opholde sig. Derfor kunne et skifte til Old Trafford måske gavne hans karriere og samtidig hjælpe Manchester United tilbage til international topfodbold.

Alexandre Lacazette, Lyon, 375 millioner kroner

220px-Lacazette_(3)

Kun de to bombere Cristiano Ronaldo og Lionel Messi scorede flere mål end den franske angriber, da han i sidste sæson toppede Ligue 1s scoringsdiagrammer. Derfor har den franske landsholdspiller fået masser af opmærksomhed fra Europa, hvor Liverpool er mest interesserede på grund af førnævnte grund. Den røde del af Manchester, nemlig United har meldt sin interesse, men Lyons hårde forhandler Jean-Michel Aulas insisterer på at han ikke er til salg. Derudover er Arsenal også et godt bud på en fremtid klub for den unge angriber, idet manager Arsene Wenger er kendt for at hente unge franskmænd til klubben og udvikle dem til verdensklassespillere. Her kan Thierry Henry nævnes som et eksempel.