Har du lagt mærke til, at Real Madrid ikke har en eneste sort spiller i førsteholdstruppen? Dette havde vi heller ikke, men nu afslører Iker Casillas’ agent Santos Márquez, at årsagen til dette kunne være Real Madrid-præsidenten Florentino Perez. Márquez hævder nemlig, at Perez ikke kan lide sorte spillere.

Læs også: De mest legendariske og bizarre målfejringer nogensinde

Samuel Eto’o og Claude Makelele

I sidste uge bragte vi historien om baggrunden for Casillas-afgangen til Porto, her: Casillas-skifte aftalt bag hans ryg – blev tvunget ud af Real Madrid. Her var det hans agent Santos Márquez, som afslørede de chokerende nyheder, og nu kommer han med en ny, måske mere, chokerende nyhed. Han hævder, at på grund af Perez’ had til sorte spillere blev de tidligere Real Madrid-spillere Samuel Eto’ og Claude Makelele solgt, kun på grund af hudfarven.

Makelele blev dengang solgt til Chelsea, mens han var i sit livs form og mange forstod ikke handlen, mens Eto’o kun nåede sølle tre kampe, inden han blev solgt til Mallorca og senere opnåede international stjernestatus hos ærkerivalen FC Barcelona.

Skænderi med præsidenten

Márquez fortæller at han har været oppe og toppes med Perez.

“Det med Makelele, var mangel på respekt,” fortæller agenten til den spanske medie AS. “Florentino kan ikke lide sorte spillere, han er ikke en racistisk, men han kan ikke lide dem.

“Jeg kæmpede også mod ham på grund af Eto’o. Samuel var lige så meget en Galactico som Figo. Han forlod klubben fordi farven på hans hud er sort,” slutter Márquez.

Disse påstande og beskyldninger som Márquez kommer med er, er meget kraftige og ingen mennesker har lyst til at blive beskyldt for fremmedhad. Derfor må udtalelserne tages med et gran salt, da det kan være et mediestunt, idet Casillas og agenten kan føle sig sure og fornærmede over den måde de blev behandlede på af klubben i forbindelse med exittet af Casillas.