Ifølge den anerkendte journalist, Guillem Balague, skal The Blues kigge sig om efter nyt blod på målmandsposten til sommer, hvor Thibaut Courtois efter sigende forlader klubben.

(Photo by Paul Gilham/Getty Images)

Courtois har været kædet sammen med La Liga-giganterne fra Real Madrid for adskillige år, men i går blev det rygtet, at den belgiske målmand skulle være tæt på en ny kontrakt med Chelsea.

Balague mener, at den 25-årige målmand vil tvinge Real Madrid til at lave et megastort bud på ham i den nærmeste fremtid.

Læs også: 1.250.000.000 + Bale: Her er Real Madrids sindssyge bud på Premier League-stjerne

Hvis Courtois skulle få sit ønske opfyldt med et skifte til Spanien, skal Antonie Conte og co. imidleritd finde en ny stjerne til at vogte Chelsea-buret.

Balague melder endvidere, at man skulle være klar til at sprænge banken for AC Milans unge stjernefrø, Gianluigi Donanrumma.

Læs også: Fansene har talt: Liverpool skal erstatte Coutinho med denne stjernespiller

Courtois vil lægge pres på Real Madrid – skifter til sommer efter planen

Til Sky Sports udtaler Ballague: ”Courtois vil gerne til Real Madrid. Chelsea ved det også godt selv. Real Madrid vil have Courtois. Nu bliver de nødt til at være enige om et beløb, og det vil selvfølgelig blive det mest vanskelige i forhold til en transfer. Courtois nævnte, at han var tæt på at forny sin kontrakt, da han gerne vil lægge pres på Real Madrid. Han vil have Real Madrid til at nå til enighed med Chelsea allerede nu. Skiftet skal ske til sommer. Det vil give Chelsea rum og tid til at finde en erstatning. Måske Donnarumma fra AC Milan?”

På trods af Balagues kommentarer om sagen, fortalte den tidligere Genk-stjerne i går, at han er glad for at være hos Chelsea.

”Jeg er glad for Chelsea, og aftalen (kontraktforlængelsen, red.) er snart på plads. Jeg er bare rolig og afslappet, og min koncentration og fokus er hos Chelsea.”

Læs også: Hemmelig klausul i Messis kontrakt: Kan forlade Barcelona helt gratis