Chelsea hentede i sommer hele tre angribere. Diego Costa, Loic Remy og Didier Drogba kom alle i Chelsea trøjen. Diego Costa har som ventet været det klare førstevalg og han har gjort det ekstremt godt med hele 17 Premier League mål indtil videre.

West Ham United v Tottenham Hotspur - Premier LeagueNu melder flere rapporter fra England dog, at José Mourinho er på jagt efter endnu en angriber. Han vil godt have en ekstra angriber, som er lidt mindre og mere bevægelig end Costa. Remy og Drogba har gjort det udemærket, men Mourinho er interesseret i at styke angrebet yderligere.

Chelsea vil eftersigende byde hele 200 millioner kroner på West Ham angriberen, Enner Valencia. Han havde et fantastisk VM med Ecuador, som blandt andet gjorde at West Ham fik øjnende op for ham og ham i en West Ham trøje. Nu er han tilsyneladende allerede på vej videre, efter han også har præsteret godt for West Ham. Et bud på 200 millioner skulle være nok for West Ham, så han handel kan meget vel ske inden vinduet lukker i aften.