Man ser som regel, at fodboldspillere ikke vælger at kommentere på rygter om deres fremtid. Men hverken på eller udenfor banen er Chelsea Eden Hazard som de fleste andre fodboldspillere.

Af Anders Lang Jensen

 

Belgiske Eden Hazard har tidligere været ude og åbent fortælle, at han savnede nye græsgange. Han er dog stadig i Chelsea, og nu har han ifølge den spanske avis Marca endnu engang åbnet op for sine tanker om fremtiden. Men den belgiske stjerne holder i den grad alle muligheder åbne.

De Gea forlader Old Trafford: Her er Uniteds stjerne-afløser!

”Til januar vil jeg stadig have et år tilbage af min kontrakt. Men hvis jeg ikke forlænger, er en transfer muligt. Næste sommer er en mulighed, men jeg kan også ende med at blive i Chelsea resten af min karriere”, fortæller offensivstjernen.

Kun én ting kan den 27-årige kantspiller sige med sikkerhed.

 

”Jeg kan ikke se mig selv forlade Chelsea til januar. Det vil jeg ikke gøre mod klubben eller fansene”, slutter den belgiske landsholdsstjerne.

Chelsea og klubbens fans kan derfor stadig håbe på, at holdets store stjerne vil blive i klubben. Samtidig kan fans af særligt Real Madrid også stadig turde håbe på, at offensivstjernen måske skifter til den spanske hovedstad.

Efter Cristianos Ronaldos exit fra klubben har rygtet om netop den transfer nemlig hårdnakket levet videre, da kongeklubben ser Hazard som den perfekte afløser for klubbens nu tidligere superstjerne, der er draget mod italienske Juventus i sommerens transfervindue.

MONSTER KONTRAKTTILBUD: De Gea skifter klub til sommer!