Chelsea har fået en skidt start på sæsonen, hvor de på nuværende tidspunkt ligger nr. 16 i Premier League med blot 1 point. Som resultat deraf melder flere engelske medier, at Jose Mourinho nu er klar til at opruste i nye spillere. Ifølge Daily Express er Chelsea træneren interesseret i at hive 3 spillere til klubben for et samlet beløb på 83 millioner pund, svarende til knap 870 millioner kroner.

Læs også: Sygt: Hazard ønskes forfærdelig mavesygdom af City-anfører

Evertons forsvarsspiller John Stones har ved flere lejligheder været rygtet til Chelsea i dette transfervindue, men Chelsea har endnu ikke afgivet et bud, som var højt nok for Everton.

Express Sport meddeler dog at Everton er klar til at lade deres engelske stjerne John Stones skifte for 420 millioner kroner.

Mourinho vil hente franske stjerner

Derudover skulle Mourinho også være meget ivrig efter at få fat i Lyon-topscoreren, Alexandre Lacazette samt Atletico Madrids Antoine Griezmann. Disse to spillere menes at kunne hentes ind for i omegnen af 225 millioner kroner.

Chelsea har endelig fået afsluttet handlen med Augsburgs venstre-back, Baba Rahman, som er blevet hentet ind for at erstatte Filipe Luis, som følge af brasilianerens skifte tilbage til Atletico Madrid.

Læs også: Chelsea køber ny forsvar for kæmpe beløb