Det var ikke til at se det, hvis man da ikke lige vidste det. At Chelsea havde afsluttet en ny kamp. For målscoren har ikke ændret sig de sidste tre kampe, The Blues har spillet, og 0-0 er ved at blive et varemærke for spillerne på Stamford Bridge.

(Photo by Srdjan Stevanovic/Getty Images)

På trods af, at Leicester blev reduceret til ti mænd med 20 minutter tilbage af kampen, lykkedes det ikke Antonio Contes tropper at finde vej til netmaskerne denne lørdag eftermiddag.

I alt fik de dog afgivet 17 skud – hvoraf de syv var inden for målrammen – mens de også havde bolden 56% af tiden. Et ineffektivt Chelsea-mandskab, der ikke har scoret i de seneste tre kampe.

Læs også: 1.250.000.000 + Bale: Her er Real Madrids sindssyge bud på Premier League-stjerne

Det samme var nemlig gældende i kampen mod Arsenal i Carabao Cuppen i onsdag og for en uge siden mod Norwich i FA Cuppen.

Da uret på Stamford Bridge viste 58 minutter og stillingen stadig var 0-0, valgte Conte mærkeligt nok at erstatte de to profiler, Eden Hazard og Cesc Fabregas.

Conte smed i stedet Willian og Pedro på banen, mens spørgsmålet begyndte at sætte sig i hovederne på de fremmødte Chelsea-fans, og de, der så med hjemme i stuerne. Hvorfor dog sende to af dine bedste spillere på bænken, når du har brug for et mål?

Nedenfor kan du tjekke nogle af de utallige reaktioner, der i løbet af kampen hobede sig op på Twitter.

 

Chelseas fans ønsker svar på deres spørgsmål, og det kan man godt forstå. Indrømmet. Hazard havde ikke sin bedste kamp. Men han er dog den mest farlige spiller i truppen. Belgieren kan skabe noget på egen hånd ud af næsten ingenting.

Læs også: Kig væk, Liverpool! Salah har mundtlig aftale med denne spanske storklub

Det samme gælder i øvrigt spanske Fabregas, og uden ham mangler Chelsea i den grad kreative genier på midtbanen.

Pointdelingen betyder, at Chelsea meget vel kan miste deres placering som nummer tre i Premier League. Det afhænger dog af, hvordan kampen mellem Liverpool og Manchester City folder sig ud.

Skulle Liverpool gå hen og vinde kampen, ja, så kommer de altså a point med Chelsea, og overtager tredjepladsen i ligaen takket være en bedre målscore.