Selvom sommerens transfervindue er lukket, betyder det ikke, at rygterne omkring spillernes fremtid bliver mindre. For der er jo et transfervindue til januar, hvor de handler der ikke nået at blive lukket inden 1. september har mulighed for at blive genforhandlet. Vi vil her på fodboldspilleren prøve at bestræbe os på kun at bringe de mest interessante, vildeste og mest realistiske transferrygter og sådan et har vi fundet til dig i denne artikel.

Læs også: Sjovt: Liverpools nyindkøb bliver måske nabo med Rodgers

Leicester City har manden Barca vil have

Ifølge det engelske medie Daily Mail er Barcelona på udkig efter en spiller til at erstatte netop solgte Pedro på fløjen. Derudover er Andres Iniesta også en aldrende spiller som inden længe skal afløses. Den catalanske storklubs talentspejdere har fundet manden til primært at afløse Pedro i den engelske bund- og danskerklub Leicester City. Han hedder Riyad Mahrez og kommer fra Frankrig.

(Photo by GettyImages)

Riyad Mahrez spiller for Leicester City(Photo by GettyImages)

Avisen skriver, at Mahrez skulle være meget opsat på skiftet, men samtidig at han er meget glad på King Power Stadium. Umiddelbart skulle man ikke tro, at en spiller med Mahrez’ kvaliteter skulle være interessant for en klub af Barcelonas kaliber, men grunden er faktisk såre simpel: Penge. Den 24-årige franskmands pris er nemlig meget lav i forhold til andre alternative og det er altså noget der lokker spanierne.

Læs også: 5 grunde til at Joel Campbell er den rigtige angriber for Arsenal

For halvandet år siden spillede han Ligue 2

Kantspilleren kom til Leicester City i januar 2014 fra den franske Ligue 2-klub Le Havre. I det første halve år formåede han ikke at spille sig til en plads i startelleveren, men i denne sæson er det hele vendt på hovedet og Mahrez er i øjeblikket klubbens bedste spiller. Det vidner fire mål i sæsonens første fire kampe om.

Andre alternative til Pedro-erstatningen kunne være Manchester Citys Jesus Navas og Celta Vigos Nolita.