Neymar kom i weekendes kamp ud for et solouheld, hvor han vrikkede om på foden. Der har været flere meldinger om, hvorvidt skaden var alvorlig eller ej. Brasillianske medier meddelte, at han skulle opereres, men PSG-træner Emery, har været ude og afkræfte disse rygter, men nu bekræfter hans agent omfanget af skaden. 

I følge Neymars agent, skal Neymar sidde ude de næste 6-8 uger, grundet et brud på foden. Det vil altså sige, at Neymar ikke når at blive klar til returbraget mod Real Madrid.

Som kendt, er Neymars agent sin far, og derfor er han altså en meget troværdig kilde.

Neymar

Neymar (Photo by Gonzalo Arroyo Moreno/Getty Images)

“PSG ved allerede, at Neymar er ude i de kommende kampe. Seks uger som minimum, for behandling af denne skade tager seks til otte uger.”

“Det står, uanset om han skal opereres eller ej, allerede nu klart. Vi må ikke risikere noget, der kan være skyld i et nyt brud i fremtiden.”

“Og ja, han er selvfølgelig ude med Real Madrid. Det er absurd, hvis nogen tror andet”, siger Neymar Senior til ESPN.

Agenten tilføjer, at den brasilianske landsholdslæge skal undersøge Neymar, inden det bliver besluttet om han skal opereres eller ej.

Læs også: https://fodboldspilleren.dk/derfor-neymar-selv-ude-sin-braekkede-fod/

Hvem, der er skyld i Neymars skade er tvivlsomt, men det mener Marseille-spilleren Jordan Amavi ikke. Forsvarspilleren siger nemlig følgende til samme  medie:

“Vi spillede normalt mod PSG. Nogen gange søger Neymar selv at der bliver lavet frispark på ham og det kan resultere i en skade. Det er risikoen. Jeg fortæller bare, hvad jeg så på banen. Han ventede på, at vi skulle presse ham og spillede først bolden i sidste sekund. Af den grund kan det nogen gange gå galt.”

“Hvad forventede. Det var han selv ude om. Det var som om han bevidst fremprovokerede det. Han forstår åbenbart ikke sådan noget. “

https://fodboldspilleren.dk/neymar/