Den 24-årige svenske forsvarsspiller, Ludwig Augustinsson, er i øjeblikket med sin nation til VM, og kan se frem til at træffe en hård beslutning i de nærmeste dage. Nyoprykkede Fulham udviser nemlig interesse for den tidligere FCK-spiller. Det skriver Mirror Online.

Ludwig Augustinsson Premier League

I denne flok gemmer svenskeren Ludwig Augustinsson sig. I øjeblikket gør han sig i tyske Werder Bremen, fremover kan vi måske se ham i Premier League. Foto: Lars Rønbøg / FrontZoneSport via GettyImages

Augustinsson til Premier League?

‘The Cottagers’, som Fulham også kaldes, ville ellers gerne have haft Matt Targett på en permanent aftale. Targett var i sidste sæson udlejet til Craven Cottage, men Southampton vil altså ikke leje ham ud længere.

Augustinsson var også på Liverpools radar, før Andy Robertson skiftede til Anfield-klubben.

I sidste sæson optrådte han 29 gange for Werder Bremen i Bundesligaen. Derudover spillede han også fire pokalkampe. I alt scorede han et enkelt mål.

Succesfuld periode hos F.C. København – pokalvinder tre gange på tre sæsoner

Augustinsson har vundet adskillige danske mesterskaber under hans tid i F.C. København, og derudover er han også blevet dansk pokalvinder tre gange.

I løbet af hans tid med F.C. København – 2015-2017 –  spillede han 78 kampe og scorede tre mål.

I vinteren 2017 kunne københavnerne meddele, at Augustinsson havde fundet nye græsgange. Således var han blevet solgt til Werder Bremen fra sommeren 2017. Ifølge fodbold-transfers.dk fik københavnerne 35 millioner kroner for den svenske back.

Har også haft succes med det svenske landshold

Han var en del af det svenske U21-landshold, som ved U21-EM i 2015 vandt guld. Sidenhen har han optrådt 14 gange for A-landsholdet.

I efteråret var han med til at slå Italien ud, og det er da også på bekostning af italienerne, at Sverige er med til VM i Rusland.

Ved VM i Rusland startede man ud med en sejr mod Sydkorea. Andreas Granquist scorede i det 65. minut kampens eneste mål på et straffespark.