Den danske landsholdsspiller og Spurs-spiller, Christian Eriksen, har opfordret til, at hans hold kan lære fra Juventus, så de er mere konkurrencedygtige i Europa.

LONDON, ENGLAND – AUGUST 27: Christian Eriksen of Tottenham Hotspur (L) reacts during the Premier League match between Tottenham Hotspur and Liverpool at White Hart Lane on August 27, 2016 in London, England. (Photo by Julian Finney/Getty Images)

Denne sæson er den anden sæson i træk, hvor Tottenham spiller med i Champions League.

I de seneste sæsoner har Tottenham kæmpet med resultaterne i Europa, og i sidste sæson kom man ikke videre end Champions League-gruppespillet, hvilket betyder, at man i ottendedelsfinalen skulle møde belgiske Gent. Her blev det til en overraskende exit for Spurs.

LÆS OGSÅ: Conte: Jeg føler ledelsen arbejder imod mig

Forud for træningskampen mod Juventus, som har deltaget i to ud af de seneste tre Champions League-finaler, reflekterede Eriksen over de italienske giganters succes i Europa, og fortalte hvordan kampen ville blive en god test for hans hold:

– Næsten samtlige klubber i Europa kigger på Juventus. De har haft en række forskellige spillere og trænere, men har altid formået at bevare en vis kontinuitet i truppen, og det kan vi lære af, fordi vi også er på rette vej med hensyn til kontinuitet.

LÆS OGSÅ: Neymar afslører på pressemøde: Derfor skiftede jeg til PSG

– Juventus har altid været en topklub. De har haft nogle dårlige år i det seneste årti, men har formået at vende tilbage i storform, og de er nu igen meget stærke.

– Det (træningskampen, red.) er en god chancen for at prøve os selv af i store omgivelser, siger Christian Eriksen til fodboldmediet, Standard.

LÆS OGSÅ: Arsenal og Monaco i vanvittig byttehandel: To stjernespillere involveret