Antonio Conte mener at de kinesiske klubber griber det hele forkert an. Når de bruger penge og bonusser på at lokke spillere til klubben.

Af Lasse D. Drescher

Antonio Conte er tydeligvis ikke helt tilfreds og glad, for at kinesisk fodbold har alle de penge, og de forsøger at få så mange nuværende og tidligere topspillere til landet, bare ved hjælp af absurd høje lønninger.

(Photo: Getty Images)

(Photo: Getty Images)

Den italienske træner mener på ingen måde, at det er den rigtige måde at få store spillere til ligaen, men han understreger også at man bliver nødt til at respektere pengene klubberne har i Kina.

Antonio Conte udtaler følgende til Telegraph:

“Jeg har svært ved at forstå det, jeg tænker over den mængde penge, og det hænger bare slet ikke sammen. Jeg har hørt og set lidt at Carlos Tevez’s kontrakt, og der bliver sat alt for mange penge på linjen.

De slags bud som kinesiske hold kommer med, er utrolige og det er svært for en spiller og sige nej. Helt ærligt så det bare ikke rigtig, det er ikke den rigtige måde at få spillere til klubben på.

Du skal have respekt for pengene, ja det ved alle. De bud som der kommer, kan du ikke gøre noget ved, men det er en helt forkert måde at få stjerner til klubben på.”

Læs også: Medie: Everton-stjerne rygtes til PL-storklub