Af Anders Lang Jensen

I januar slap Liverpool deres helt store stjerne Philippe Coutinho til spanske FC Barcelona, og en decideret erstatning for brasilianeren hentede tyske Jurgen Klopp aldrig til Anfield efter handlen.

Men dét kommer der med al sandsynlighed til sommer, hvor det store transfervindue slår døren op, og de engelske topklubber igen skal rulle med millioner i deres jagt på Premier League-trofæet og en vigtig placering i top 4 for at sikre sig Champions League.

Navnet på samtaleemnet omkring afløseren for Philippe Coutinho er ifølge flere engelske medier West Hams offensive stjerne Manuel Lanzini. Den argentinske kreatør minder på mange måder om Philippe Coutinho, og flere topklubber i det engelske holder øje med offensivspilleren.

West Ham har haft en forfærdelig sæson i den engelske Premier League, og et lukrativt skifte til toppen af ligaen er noget, Manuel Lanzini vil sikre sig til sommerens transfervindue. I et interview i denne uge slår argentineren dog fast, at han holder fokusset på West Ham, selvom Liverpool er interesserede.

Mesterskabsplaner: NU vil Liverpool hente disse stjerner!

”Det er fedt at spille på hjemmebane med West Ham, og mærke støtten fra fansene. Vi arbejder rigtig hårdt, for at give vores fans noget at glæde sig over. Vi skal vinde resten af vores kampe og tænke positivt og se fremad”, siger Lanzini om bundstriden til Sky Sports.

”Jeg tror, vi bliver oppe i ligaen, og det er alt, hvad jeg fokuserer på nu. Hvad der må ske, i min personlige karriere er noget andet, og det tænker jeg ikke over”.

Det lugter dog af et skifte væk fra London-klubben, og med de tekniske færdigheder Lanzini besidder, virker han som skræddersyet til at overtage lige netop dén rolle, brasilianske Philippe Coutinho havde på den offensive midtbane på Anfield-mandskabet.

Spilleren alle vil have afviser andre topklubber: Han VIL til Liverpool