Cristiano Ronaldo og Gareth Bale. Der er ikke længe til, at VM begynder. Faktisk er der helt nøjagtigt 15 dage til, at Rusland skyder slutrunden i gang med åbningskampen mod Saudi-Arabien. Det betyder, at de købende klubberne gerne vil have afsluttet handlerne så hurtigt som muligt, mens de sælgerne venter i håbet om, at deres spillere leverer ved VM, og dermed kommer til at stige i værdi.

Ronaldo er skuffet over Manchester United:

Cristiano Ronaldo er efter sigende skuffet over Manchester United, som ikke aktivt har udvist interesse for portugiseren. Det skriver Don Balon.

LÆS OGSÅ: Keita, Fabinho og nu ham her? Liverpool ligner en seriøs kandidat til titlen!

Real Madrid-stjernen efterlod hele omverdenen med et chok, da han efter kampen mod Liverpool i Champions League-finalen måske afslørede, at han ikke blev hos Los Blancos.

Og han er angiveligt ikke glad for, at United ikke presser nok på i forhold til at hente ham tilbage til Old Trafford. Klubben kan dog efter sigende ikke leve op til hans lønkrav, som skulle beløbe sig til 44 millioner pund om året.

LÆS OGSÅ: Chok i Liverpool: Karius kommer ikke i kamp igen

Bale kan koste United £335 millioner:

Manchester Uniteds træner, José Mourinho, frygter, at hans klub bliver presset ud af et eventuelt køb af Gareth Bale. Købet af waliseren kan nemlig løbe op i massive 335 millioner pund. Det skriver The Mirror.

Efter Bales fornemme præstation i Champions League-finalen, kræver Real Madrid nemlig 200 millioner pund for den walisiske landsholdsspiller. Derudover vil United skulle af med 135 millioner pund i løn over en fire-årig periode.

De beløb har efterladt en Mourinho i tvivl. Portugiseren kommer nok ikke til at købe den 28-årige offensivspiller, som før i tiden har døjet med mange skader.

LÆS OGSÅ: Vildt: Ramos sagsøges for stort milliardbeløb af advokat