Har Cristiano Ronaldo ret i sin udtalelse, eller er der flere problemer end de par ting som Ronaldo udpeger i interviewet. Det bliver spændende at følge udviklingen, hos den spanske storklub.

Af Lasse D. Drescher

Det engelske medie Daily Star skriver, at Real Madrid-stjernen Cristiano Ronaldo håber på at Gareth Bale snart bliver klar. Det meldes nemlig at den portugisiske stjerne mener at Real Madrid har brug for Bale.

(Photo by Alex Livesey/Getty Images)

Real Madrid har nu haft to nederlag i streg, og det er på ingen måde noget man er vant til at se for et mandskab af Real Madrids klasse. Cristiano Ronaldo går endda så langt ifølge mediet, og fortæller at Bale kan redde Real Madrid sæson.

Cristiano Ronaldo udtaler følgende:

“De spillere som er ankommet i løbet af sommeren, er gode og de har en masse potentiale. Men vi har også sagt farvel til Pepe, Alvaro Morata og James Rodriguez. Vi mangler lidt de solide spillere, selvom de unge med potentiale altid er gode.

Vi har virkelig stor brug for at få Carvajal og specielt Gareth Bale tilbage. Det er ikke fordi vores trup ikke er god, men vi har brug for mere erfaring. Det er ikke en undskyldning, jeg er glad og tilfreds, men vi mangler lige det sidste.”

Cristiano Ronaldo har på ingen måde nået det samem niveau i La Liga, som den portugisiske stjerne plejer at have. Det er blot blevet til en enkelt La Liga-scoring for Cristiano Ronaldo, indtil videre i den nuværende sæson.

Samtidig med at Cristiano Ronaldo ikke har været super målfarlig, så har defensiven også haltet efter. Real Madrid lukker flere mål ind, end vi har været vant til. Når de så samtidig ikke formår at lave mange mål, så det formentlig derfor de enten taber eller spiller uafgjort.

Læs også: Overraskelse: Ikke-ønsket englænder er tilbage i landsholdstruppen