LONDON, ENGLAND - JANUARY 30: Alan Pardew Manager of Crystal Palace looks on prior to the Emirates FA Cup fourth round match between Crystal Palace and Stoke City at Selhurst Park on January 30, 2016 in London, England. (Photo by Ian Walton/Getty Images)

LONDON, ENGLAND – JANUARY 30: Alan Pardew Manager of Crystal Palace looks on prior to the Emirates FA Cup fourth round match between Crystal Palace and Stoke City at Selhurst Park on January 30, 2016 in London, England. (Photo by Ian Walton/Getty Images)

Mathieu Flamini er ikke længere en Arsenal-spiller efter tre år hos klubben, og Crystal Palace forsøger nu at hente ham på en fri transfer.

Selvom transfervinduet er lukket, så er der stadigvæk spillere, som i øjeblikket ikke har en kontrakt, og det er tilfældet for Mathieu Flamini, der nu har fået en del bejlere.

En af dem er Crystal Palace, der mangler spillere til den centrale midtbane, og derfor har de nu indstillet sigtekornet på Mathieu Flamini.

Crystal Palace er dog ikke alene om at forsøge at sikre sig Mathieu Flaminis underskrift. Den 32-årige franskmand er en særdeles eftertragtet herre efter transfervinduets lukning, da han er en fin løsning, hvis man mangler en spiller til den centrale midtbane.

Derfor er klubber som Roma, AC Milan og Olympiakos også ude efter ham, og det er lige nu Olympiakos, der er svag favorit til at hente Mathieu Flamini, da de indtil videre har udvist størst interese over for Flamini og hans folk. Parterne er dog ikke enige om noget, og derfor er kampen om den franske midtbanespiller stadig pivåben.

Roma, AC Milan og Crystal Palace var også ude efter Jack Wilshere, men han endte med at tage til Bournemouth, hvor han skal spille på en lejeaftale for resten af sæsonen.

Mathieu Flamini har tidligere spillet for AC Milan i fem år fra 2008-2013, inden han vendte tilbage til Arsenal.