serDet er en rimelig dårlig nyhed, der rammer den engelske Premier League klub Chelsea. Klubben har længe været genstand for rygter om et kommende managerskifte til sommer, når sæsonen er ovre. 

Rygterne er gået på, at deres nuværende manager, Antonio Conte, stopper sin karriere i London, fordi han i denne sæson simpelthen ikke har været godt nok. Hvem skal så tage over?

Rygterne har været mange men de fleste medier og eksperter peger på, at London klubbens måske kommende manager er italieneren Massimiliano Allegri, der lige nu er manager for Juventus i Serie A.

Han er dog også blevet sat i forbindelse med det ledige managersæde i Arsenal til sommer, når Arsene Wenger forlader klubben efter 22 år.

(Photo by Valerio Pennicino/Getty Images)

De rygter maner den succesfulde 50-årige manager dog direkte til jorden,eftersom han er mandag har udtalt, at han bliver i Serie A klubben Juventus efter sommerferien også.

” Hvis ikke de fyrer mig, bliver jeg i Juventus i næste sæson også. Det er noget, der skal diskuteres. Det handler om at være med til at planlægge fremtiden i Juventus. Når den næste sæson starter, har vi alle 0 point og vi bliver igen nødt til at vise, at vi er med i toppen af international fodbold. ” slår italieneren fast.

Allegri har gjort det yderst godt for Juventus i denne sæson. Han har netop sikret sig Serie A og den italienske pokalturnering, samtidig med han nåede til semifinalen i Champions League – slået ud af sidste år finalister og vindere af turneringen: Real Madrid.

“The Scudetto føles meget specielt, i sær når sæsonen ikke er færdig endnu. Når vi er færdige med sæsonen evaluerer vi den og finder ud af, hvad vi skal i næste sæson også. ” slog han fast i interviewet.