Selvom de største europæiske ligaer startede sæsonen i weekenden, betyder det ikke at det er slut på rygtebørsen. Transfervinduet er stadig åbent mine damer og herre

Af David Paris 

1. Pierre-Emerick Aubameyang til italienske storklub 

Endnu en gang er Borussia Dortmund-angriberen Pierre-Emerick Aubameyang blandt de spillere, der er aller flest rygter om i den nuværende transfermarked. Angriberen fra Gabon i Afrka har tidligere været rygtet til klubber som Bayern München, Barcelona og Chelsea, men nu melder en fjerde klub sig ind i kampen om den lynhurtige fodboldspiller. Det er den italienske Serie A-klub AC Milan, der indtil videre har handlet godt i dette transfervindue. Såfremt Aubameyang vælger at flytte til Milano bliver det til et gensyn med hjemmebanen, San Siro, i det han, tilbage i 2008-2011-sæsonen var i klubben. Debut blev det aldrig til og AC Milan fortryder nok den dag i dag, at de ikke gav ham chancen.

2. Wilfried Bony vil vende hjem 

Den ivorianske landsholdsspiller Wilfried Bony var blandt de aller hotteste navne omkring januar måned 2015 og den store angriber valgte da også at skifte til selveste Manchester City i januartransfermarkedet for cirka 200 millioner kroner. Et skifte, der vakte opsigt, for kunne Bony overhovedet få spilletid i den blå del af Manchester. I starten gik det godt, men i hele sidste sæson spillede den i dag 28-årige angriber ikke særlig meget og derfor kan et skifte tilbage til Swansea City, som netop solgte ham i 2015, være under opsejling.

Såfremt han vælger at vende tilbage til Liberty Stadium er det helt sikkert, at overgangssummen ikke kommer til at være i nærheden af prisen for cirka to år siden.

3. Arturo Vidal til Merseyside 

Liverpool-træner Jurgen Klopp, der tidligere har træner tyske Borussia Dortmund har et godt kendskab til den bedste tyske række og netop af den grund kigger han derover, når han skal forsøge at forstærke Merseyside-klubben. Den tyske træner har længe været efter succes-midtbanespilleren Naby Keita fra RB Leipzig, men han er eftersigende ikke til salg.

I stedet har The Reds, som Liverpool også bliver kaldt, sat sigtekornet på Bayern München-spilleren Arturo Vidal, der i modsætning til Keita allerede har bevist sin navn i international fodbold. Både med sine præstationer for Bayern München, men også for Juventus og det chilenske landshold, er der ingen tvivl om at Vidal er blandt de aller bedste defensive midtbanespillere i verden.

Spørgsmålet er så om Arturo vil til Liverpool, for titler de seneste år har været en mangelvare. Pengene kan komme fra et eventuelt salg a Philippe Coutinho til Barcelona.

Brug piletasterne herunder, hvis du vil videre til næste side