4. Jese til midterklub i Premier League

The former Real Madrid froward has seen his stock fall over the past year, following an underwhelming six months in the French capital which was followed by a loan spell at Las Palmas. Now though, the Potters are in pole position to ​reignite the career of the 24-year-old.

Den tidligere Real Madrid-spiller skiftede sidste sommer kongeklubben ud med en anden hovedstadsklub, nemlig Paris Saint-Germain  í Frakring. Her håbede den spanke fløjspiller på at kunne slå i gennem på den helt store professionelle scene, men successen er udeblevet og den i dag 24-årige fodboldspiller søger nye græsgange. Kun cirka 15 kampe er det blevet til for PSG og derfor vil han i foråret udlejet til bundholdet Las Palmas i La Liga, hvor det er blevet til lidt mere spilletid og et par enkelte mål.

Lige nu, har Jese dog udtalt, at han søger fast spilletid og måske kunne Premier League være værd at afprøve. I hvert fald har Stoke City meldt deres interesse i spilleren. Stoke City er en klub, der tidligere har haft talentfulde spillere, som ikke helt slog igennem i deres respektive topklubber, på lønningslisten. Eksempler herpå er Bojan fra Barcelona og Shaqiri fra Bayern München.

5. William Carvalho til London 

Det er stort set en handel. Den defensive midtbanespiller William Carvalho har igennem længere tid været rygtet til Premier League og specielt West Ham United har været klar på at tilbyde en nuværende Sporting CP-spiller en ordentlig kontrakt. Den angolansk fødte portugisiske fodboldspiller er i dag 25 år, men har allerede igennem flere år været fast mand på Sportings midtbane. Sporting er blandt topklubberne i den bedste portugisiske række og derfor har han også fået mulighed for at bevise sit værd i internationale sammenhænge. Det har han gjort så godt, at han som godt som allerede, er West Ham United-spiller.

Brug piletasterne herunder, hvis du vil videre til næste side