Der var lagt op til et spændende opgør, da Danmark fredag morgen tog imod Bosnien-Hercegovina på Toyota Stadium i Nagoya i Japan.

Af Emil Plovgaard

Danmark deltager i disse dage i Kirin Cup i Japan. Turneringens deltagere er værtslandet fra Japan, Bulgarien, Danmark og Danmarks modstandere i dag, Bosnien-Hercegovina.

I første halvleg bragte danskerne sig foran to gange. Først fulgte Simon Kjær op på en ripost efter 22 minutters spil. Fire minutter før pausen fordoblede Viktor Fischer danskernes føring ved at smække et velplaceret skud forbi Bosniens keeper, Ibrahim Sehic. Dermed kunne danskerne altså gå til pause foran 2-0.

Ved anden halvlegs begyndelse erstattede Mike Jensen den nuværende FCK-spiller Thomas Delaney.

I anden halvleg fik bosnierne rigtig meget plads på danskernes banehalvdel, og det udnyttede Milan Duric efter 52 minutters spil med et velplaceret hovedstød, der passerede Kasper Schmeichel i det danske mål.

Med 30 minutter tilbage af kampen blev Viktor Fischer skiftet ud og ind kom hans holdkammerat fra Ajax, Lasse Schöne.

Efter 69 minutters spil blev Bosniens Ognjen Vranjes udvist, da han fik sit andet gule kort i kampen, for et frispark på Christian Eriksen.

På trods af en mand i undertal lykkedes det alligevel Bosnien, at bringe sig på 2-2 i det 83. minut på mål af Milan Duric.

Efter ordinær spilletid skulle de to mandskaber i straffesparkskonkurrence, som endte 4-3 til bosnierne, der dermed skal i finalen ved Kirin Cup.

Tirsdag spiller Bosnien finale mod enten Japan eller Bulgarien. Det afhænger af hvordan de to landes kamp mod hinanden kommer til at gå, når de to hold mødes klokken 12.40 fredag.