10. Wilfred Ndidi – Nigeria (21)

Det kan umuligt have været nemt for Wilfred Ndidi i Leicester City. Han ankom til klubben, som manden, der skulle erstattet N’Golo Kante, som man havde solgt til Chelsea. Men den kun 21-årige midtbanespiller har været fantastisk for Premier League-klubben. Set over de sidste 18 måneder har han haft en nøglerolle. Han er god både defensiv, men kan også skabe ting oppe foran. Glæd jer til at se ham i aktion.

9. Youri Tielemans – Belgium (21)

Youri Tielemans er en ægte gøgler på en fodboldbane. Han har masser af afleveringer til sin holdkammerater, men han er også en spiller, der kan afgøre kampe på egen ond. På kanten, hvor han har sin udgangsposition, er god både at gå til baglinjen og ind i banen. For Belgien bliver han sammen med Hazard – manden som man sætter sin lid til.

8. Albert Gudmundsson – Iceland (20)

Island formåede at overraske til EM for to år siden, men nu er det altså VM. Og unge Gudmundsson ligner en mand, der er klar til at tage udfordringen om. Han er spilleglad og arbejder stenhårdt fra sin position på kanten. Han er næsten fast mand i PSV og det var ikke længe før Europas større klubber får øjnene op for ham. Specielt hvis han har en god slutrunde.

7. Goncalo Guedes – Portugal (21)

Goncalo er endnu en blandt Portugals unge talentfulde spillere. Han har plads på den offensive del af midtbane og har flere gange i sin klub, Valencia, bevist, at han har evnen til at slå vinderboldene. Han laver tit en sukkerbold og det kan Portugal få brug for. Guedes og Ronaldo kan måske blive sommerens bedste makkerpar…

6. Trent Alexander-Arnold – England (19)

Trent Alexander-Arnold er i takt med Liverpools siucces i denne sæson, også selv nydt stor succes. Højrebacken blev den yngste spiller i en Champions League-finale, da Liverpool mødte Real Madrid sidste måned. Han er blevet en del af Englands landsholdstrup i en alder af 19 år. Teenageren har allerede bevist meget, og det bliver særdeles spændende at se, om han kan stå distancen til VM.

5. Ousmane Dembele – France (21)

De fleste er klar over, at Ousmane Dembele er et kæmpe talent i verden lige nu. Han skiftede sidste sommer, selveste Dortmund ud med Barcelona – han skulle overtage pladsen for Neymar, der skiftede til PSG. Helt efter planen er det ikke gået, men det betyder ikke, at den franske landsholdsspiller ikke har haft en betydning på det catalanske hold. Han er slået igennem på klubplan og nu skal han så bevise, at han gøre det på det franske landshold også.

 (Photo by Maja Hitij/Bongarts/Getty Images)

Tænk sig, at Dembele og Griezmann spiller på samme hold. Kan man bede om mere?

Brug piletasterne herunder for at komme videre til næste side