4. Rodrigo Bentancur – Uruguay (21)

Rodrigo Bentancur er nummer fire på denne læste og det kan måske forekomme lidt mærkeligt for nogen – det er nemlig ikke hele fodboldeuropa der kender ham – endnu. Den offensive midtbanespiller har nemlig været særdeles god for Juventus i denne sæson – som han skiftede til i sommers fra Boca Juniors. Han er kølig på bolden og kan snildt sætte et par uopmærksomme forsvarsspillere af. Derfra går han enten direkte mod mål eller spiller en medspiller fri.

Det skal han forsøge at gøre for Uruguay, hvor hans evne til at finde angriber Luis Suarez kan blive altgørende for landsholdets succes under slutrunden. Flere eksperter mener, at han ligner James Rodriguez lidt for Colombia, der som bekendt, for fire år siden, prøve igennem under VM i Brasilien.

3. Marcus Rashford – England (20)

Marcus Rashford har allerede slået i gennem på seniorniveau i Manchester United og han er kun 20 år. Han har både scoret i Premier League, Champions League og i Europa League i og så har han også scoret for det engelske landshold. Nu mangler VM-mål og det vil undre os rigtig meget, hvis ikke den engelske angriber får hul på bylden tidligt under slutrunden.

Marcus Rashford har scoret syv mål i sine første 12 kampe for ‘ ‘De Røde Djævle’ (Photo by Alex Livesey/Getty Images)

Samarbejdet med Harry Kane kan være afgørende, men samtidig kan det også være manden, der kan komme til at holde Rashford på bænken, og så bliver det svært at score rigtig mange mål.

Brug piletasterne herunder for at komme videre til næste side