2. Gabriel Jesus – Brazil (21)

Du var nok lige ved at blive urolig for, at Brasiliens stjernefrø Gabriel Jesus ikke var på listen. Eller måske skulle han have været nummer 1. Mhh. Han har allerede spillet mere end 150 kampe på seniorniveau og i Premier League har han etablere t sit eget navn, som en mand, der kan score mål. Nu mangler kun den internationale succes på landsholdet.

1. Kylian Mbappe – France (19)

Den dyreste teenager nogensinde, Kylian Mbappe er selvfølgelig slutrundens helt store unge profil. Han er manden, der virkelig kan påvirke slutrunden i den retning han har lyst til. Han kan vinde eller tabe den for Frankrig. På klubplan i denne sæson har han brilleret med Neymar i PSG og fremme venter nu hans første store udfordring: at levere med andre medspillere.

(Photo by Aurelien Meunier/Getty Images)

Han skal ud og arbejde enormt hårdt og ikke tro at det kommer nemt, men når det så er sagt, så skal han ud og spille sit spil. Han skal have lov til at tage chancer og bare løb dybt. Det er det overraskende element ved Mbappe, der gør han så god. Og der gør så ondt på modstandernes forsvarsspillere.