Mange fantastiske spillere er blevet handlet i 2014. Her er de 3 dyreste og den pris der er noteret her er inklusiv den aktuelle pris klubben betalte + spillerens lønninger + spiller agentens andel af kagen.

3. James Rodriguez: 1,25 milliard kroner

Den fantastisk colombianske fodboldspiller, der imponerede os alle under VM. Han blev solgt af Monaco til Real Madrid for denne uhyrlige sum. Hos Real Madrid spiller han med nummer 10 enten som fløj eller offensiv midtbane. Det har kostet 1,25 milliard at få Rodriguez til at spille i en Real Madrid trøje.

James-Rodriguez

Hvad ved du om James Rodriquez??
[vqzb quiz_id=2]

2. Angel Di Maria: 1,78 milliarder kroner

Angel di Maria spiller i dag i den præstigefulde Manchester United trøje som fløj eller offensiv midtbane med et 7-tal på ryggen på en 5 års kontrakt. Tidligere spillede Angel di Maria for Real Madrid, og der er tale om en af de dyreste transfers i fodboldhistorien.

angel di maria

1. Luis Suarez: 1,88 milliarder kroner

Den tidligere Liverpool spiller som havde nogle uheldige optrædender under VM blev ikke straffet økonomisk af den grund. Luis Suarez med nummer 9 på ryggen er det dyreste transfer i 2014 og angriberen fra Uruguay har nu en 5-årig kontrakt med Barcelona.

luis suarez

 

 download_now m fodbold
(Inklusiv de vilde detaljer om hvem og
hvornår han har angrebet andre spillere)