Den er endelig her. VM 2018. Slutrunden er endelig her. Vi glæder os – torsdag går det løs og vi kan næste ikke vente. Der er 32 nationer med og der skal findes én vinder. Én vinder – det næsten ikke til at tro, for hvem bliver det? Ingen kan forudsige noget, men vi vil alligevel forsøge at give dig fodboldspillerens bud på, hvilke nationer, der kommer til at klare sig godt – og mindre godt.

Vi har tidligere skrevet om VM 2018 og de 16 dårligste nationer. Det kan du læse om her. Nu er tiden så kommer til de nationer, der ligger lige i midten. Det er nationernen, der kan ligger lige i mellemkøddet og som formentlig hverken gør sig positivt eller negativt bemærket. De taber ikke med tenniscifre som nogle af holdene i den førnævnte artikel er i chance for – men de kommer heller ikke til at få medaljer.

Det er blevet tid til at skrive om VM 2018 og de bedste nationer fra 16. til 8.pladsen.

15. Polen

Når vi siger Polen, så siger i formentlig Robert Lewandowski. Og det er også rigtig godt sagt. Han er det østeuropæiske landsholds bedste bud på en spiller, der kan afgøre kampene for dem. Og det får de brug for. Puljen med Senegal, Colombia og Japan kan blive en svær mundfuld, men faktisk så tror vi på, at de godt kan gå videre… Hvis bare Lewandowski scorer ret mange mål…

14. Mexico

Chicharitos fantastiske slutrunde ved VM 2010 for Mexico, hvor han blev topscorer, gav ham en kontrakt hos Manchester United. Dette samme sker nok ikke i går, men han skal bevise, at han stadig har niveauet på trods af 30 år på bagen. (Photo by Laurence Griffiths/Getty Images)

Mexico har faktisk rigtig mange gode egenskaber og kvaliteter og kan måske blive turneringens overraskelse. VM 2018 kan blive godt for det mellemamerikanske land, der råder over spillere som Javier Chicharito Hernandez på holdkortet. De offensive spillere på holdet er gode til at drible, lynhurtige og uhyre effektive foran mål – det kan blive til en målfest med Mexico på banen.

13. Danmark

Eriksen skal tage ansvar, hvis vi skal gøre forhåbninger om en succesfuld slutrunde. Foto: Lars Ronbog / FrontZoneSport via Getty Images

Og så kommer Danmark. Et solidt godt mandskab har vi med til VM 2018. Christian Eriksen er stjernen, der skal skinne, hvis Danmark skal videre fra gruppen og også videre fra første knockoutfase-kamp. Boldbesidelse og et solidt forsvar er andre kendetegn for det danske landshold, der kan trække alt tempo ud af en hver kamp – se bare på William Kvist. Og dette kan blive nødvendigt, hvis vi fx kommer foran mod Frankrig i gruppespillet. Oh vent sagde jeg det? Føring mod Frankrig. Whuaaat!

Brug piletasterne herunder for at komme videre til næste side.