FC Barcelona er uden tvivl en af de største fodboldklubber i verden, og derfor forbindes et skifte til Camp Nou som noget helt magisk for mange spillere.

Men det er ikke tilfældet for alle spillere. Der er mange spillere, som har haft problemer med at skabe en betydelig rolle hos den prestigefyldte klub af mange årsager.

La Blaugrana er en ganske særlig klub, og det er ikke enhver spiller, som passer ind i selskabet. Klubben har dens egne filosofier, værdier, principper og arbejdsmetoder.

På grund af det voldsomt gode ry, er der naturligvis mange spillere, som gerne vil til Camp Nou, og det skaber hård konkurrence på alle positioner.

Spilletid er alfa og omega for en fodboldspiller – og derfor bør denne altid vælge en klub, hvor han eller hun er garanteret spilletid.

På baggrund af den ræsonnement, har vi fundet frem til fire spillere hos FC Barcelona, som bør forlade klubben, hvis ikke deres udvikling skal ebbe ud i sandet.

#4 – Yerry Mina

Foto: Alex Caparros/Getty Images

Yerry Mina vil gå ind til 2018/19-sæsonen som en vaskeægte helt i hans hjemland, Colombia, efter et VM, hvor han scorede tre mål på tre kampe. Efter at have tilbragt den første kamp mod Japan på bænken – en kamp, Colombia i øvrigt tabte 2-1 – gjorde Mina comeback på fremragende vis. Han scorede tre mål i de resterende tre kampe, og det gjorde ham til den mest scorende forsvarsspiller ved en enkelt VM-slutrunde.

Hos Barcelona, bliver den 23-årige colombianer nok ikke tildelt de store muligheder, efter indkøbt af Clément Lenglet, som har øget konkurrencen i midterforsvaret. Mina var allerede degraderet til tredjevalg hos La Blaugrana, og dette har forringet hans muligheder for succes i klubben.

Det lader til, at colombianeren ville få mere ud af at finde en anden klub end FC Barcelona. Efter sigende meldes Everton interesserede i den tidligere Palmeiras-stjerne.

#3 – Jasper Cillessen

(Photo by Christopher Lee/Getty Images)

Set i bagklogskabens klare lys, så var det en stor fejltagelse af Jasper Cillessen, da han i 2016 takkede ja til FC Barcelona. Den nu 29-årige målmand valgte dengang at forlade hans sikre position hos Ajax. Her var han førstevalg, og han skiftede til en noget mere usikker tilværelse på Camp Nou.

Beslutningen om at tage en risiko, kom dog til at ramme Cillessen hårdt. Der blev i stedet satset på Marc-André ter Stegen, som fik det grønne lys efter Claudio Bravos farvel med klubben.

I løbet af hans ophold i Catalonien har hollænderen optrådt 21 gange på førsteholdet, heriblandt to kampe i La Liga.

Der er ingen tvivl om, at Cillessen må væk, hvis han ønsker fast spilletid. Liverpool ville være et godt bud på en fremtidig destination.