Den spanske landsholdsspiller David De Gea skal forsøge at holde den argentinske troldmand Lionel Messi fra at score i aftenens Champions League-opgør, hvis The Red Devils, Manchester United, skal gøre sig nogen forhåbninger om at gå videre til semifinalen i årets turnering. Og det gør han med ‘speciel’ træning. Det skriver Goal.com i dagens avis.

Manchester United møder Barcelona på udebane i returopgøret i kvartfinalen i Champions League. Og den catalanske storklub har fordelen. De vandt nemlig første opgør med 1-0.

Så for at øge chancen for at David De Gea kan redde flere bolde, specielt fra Barcelonas bedste spiller, Lionel Messi, har han selv og målmandstræner
Emilio Alvarez sørget for at have ‘specielle’ øvelser i denne uge.

Indtil videre har ingen målmænd kunne stoppe Messi. Han har scoret 43 gange i 41 kampe i alle turneringer indtil videre i sæsonener. Men måske er det fordi de ikke kender til den ‘speciel’ træner som
Emilio Alvarez udfører-

Alvarez udtaler sig

Alvarez siger: “Dem, der kender David ved, at han har evnerne til at redde alle bolde. Han har en stærk mentalitet og er blandt de bedste. Vi er i gang med at forberede os lidt anderledes til opgører med Messi. Det er ‘specielt’. Vi har arbejdet på nogle utraditionelle redninger. For der skal noget ekstra til, hvis man skal holde Leo Messi fra at score.”

“Det er ikke en løgn, hvis jeg siger, at vi har forberedt os virkelig godt. Jeg har arbejdet i La Liga i mange år. Og flere år med David og også med andre målmænd. Igennem de år har jeg prøvet mange ting for at stoppe Messi. Men nogen gange er det noget andet der skal til. Nogle andre værktøjer. Vi må se.”