Regnbue over MCH Arena. Foto: Lars Rønbøg / Frontzonesport.dk

Regnbue over MCH Arena. Foto: Lars Rønbøg / Frontzonesport.dk

Den danske klub, FC Midtjylland, ligger placeret som nummer tre ved vinterpausen i Superligaen, og det er bestemt ikke noget, som huer den øverste ledelse på Heden. 

Derfor er der i dette transfervinduet foretaget en masse aktivitet i og omkring FC Midtjylland – blandt andet på transfermarkedet.

I dag har man så på klubbens hjemmeside offentliggjort to indkøb. Den ene spiller er den 25-årige norske midtbanespiller, Harmeet Singh, som er købt ind fra Tippeliga-klubben, Molde. Den anden spiller er den 17-årige finne, Kaan Kaarinen.

Harmeet Singh har underskrevet en tre-årig kontrakt med ulvene, og han var et af Midtjyllands store transfermål, da man gik ind i vinter-transfervinduet.

Om handlen udtaler sportsdirektør i FCM, Claus Steinlein:

“Det er lidt af et scoop, at vi kan hente ham til FC Midtjylland. Det troede jeg ikke var muligt, da transfervinduet åbnede.

“Harmeet er en dygtig midtbanespiller, der dækker flere positioner. Han har gjort det godt i Molde og er inde omkring det norske A-landshold. Så det er en spiller, vi er glad for at tilknytte vores trup.”

Den anden signing, Kaan Kaarinen, har ligeså skrevet en treårig kontrakt med ulvene, og han skifter til Heden fra den finske klub, FC Inter Turku Oy. Som 15-årig fik Kaarinen debut i den bedste finske række, og sidenhen er det blevet til over 50 ligakampe.

Om skiftet udtaler sportsdirektør Claus Steinlein:

“Kaan er en eftertragtet spiller, der har været i søgelyset hos flere europæiske storklubber. Vi er stolte over, at det er lykkedes at hente så lovende en spiller til FC Midtjylland.”

Den venstrebenede teenager var i efteråret på en liste over de 50 største talenter i verden, som The Guardian havde lavet, og blandt andre Juventus var meldt interesseret i den finske midtbanespiller.

Men der kommer ikke kun folk til på Heden, én spiller er efter sigende på vej væk. Bold.dk kan erfare, at den midtjyske venstreback, Jesper Lauridsen, er på vej væk fra FC Midtjylland i et skifte til Esbjerg. Transfersummen skulle ifølge bold.dk, være i omegnen af tre millioner danske kroner.

Læs også: Engelsk journalist: Chelsea-angriber tæt på chokskifte til Madrid