Titelræset er atter åbent igen, efter at Barcelona har tabt tre La Liga-kampe i streg, som betyder, at der kun er et point, som adskiller top-tre med fem kampe igen.

Deportivos angriber Lucas Perez jubler efter en scoring imod Las Palmas under en La Liga-kamp den 11. april i år. Foto: EPA/CABALAR

Deportivo La Corunas knivskarpe angriber Lucas Perez jubler efter en scoring imod Las Palmas under en La Liga-kamp den 11. april i år. Foto: EPA/CABALAR

Deportivo La Coruna-angriberen, Lucas Perez, udtaler, at hans holdkammerater kan spille en stor rolle i, hvem der kommer til at vinde La Liga.

Barcelona har ellers været i front i La Liga i det meste af sæsonen, men har på det seneste oplevet et mindre nedbrud på det seneste, hvor man har tabt tre ligakampe i streg, og det betyder nu, at titelræset er helt åbent, og at absolut intet er afgjort endnu.

Læs også: Dele Alli sætter vild Premier League-rekord

Med kun fem kampe igen er Barcelona på en delt førsteplads med Atletico. Begge hold har 76 point, mens Zinedine Zidanes Real Madrid-mandskab ligger 1 point bagved.

Det madrilenske mandskab har dog en bedre målforskel, så derfor er spillet vidt åbent.

Deportivo ligger i øjebikket placeret solidt i midten som nummer 13 i tabellen med ni point ned til nedrykningspladserne, og da man spiller mod både Barcelona og Real Madrid på hjemmebane, mener Perez, at Deportivo-holdet kan afgøre, hvem der ender med at løbe med mesterskabet i sidste ende.

Læs også: Berømt Chelsea-fan kræver sine penge retur efter nederlag mod Man City