Real Madrids stjerne-forsvarsspiller, Sergio Ramos har i dag skrevet under på en ny fem-årig kontrakt med den spanske storklub. Nu taler Ramos ud om, hvorfor han afviste Manchester United og blev i Real Madrid.

Læs også: Van Gaal: De Gea vil ikke spille for United

Manchester United har været meget ivrige efter at hente den 29-årige spanske landsholdspiller til Old Trafford i dette transfervindue, hvor de tilbød Real Madrid 315 millioner for Ramos. Spekulationer lyder på at Ramos blev tilbudt 150,000 pund om ugen, hvis han kom til United, men forsvarsspilleren afviste kontrakten, skriver Daily Express.

Ramos vil slutte i Real Madrid

Sergio Ramos har udtalt følgende om, hvorfor han blev i Real Madrid:

– Jeg ved, at forhandlingerne har varet længe, men mit hoved og hjerte har altid været i Real Madrid – så jeg kunne ikke være mere glad.

Læs også: Alle hader Özil eller gør de?

– Min idé har altid været at skulle blive her, hvor jeg altid har tænkt, at jeg ville slutte min karriere, hvis præsidenten tillod det, og jeg er meget taknemmelig for at skulle være kaptajn for holdet. Prioriteten har altid været Real Madrid, holde vores fans glade og vinde titler.