Sagen om David De Gea har taget en sensationel drejning, da målmanden har afvist at spille for Manchester United. Louis Van Gaal har ikke tænkt sig at bruge De Gea for anden kamp i træk, fordi målmanden er distraheret af Real Madrid interessen. Van Gaal har afsløret, at De Gea har accepteret beslutningen om at lade ham udeblive fra truppen, da den spanske målmand ikke føler sig rustet til at spille for klubben oven på alle de spekulationer omkring hans fremtid, skriver Daily Express.

Læs også: Afklaring på Ramos-sagen: Klubben de næste mange år er fundet

Van Gaal udtaler følgende:

– Vi har snakket med ham og han var helt enig i vores beslutning.

Van Gaal fortæller yderligere om målmandstræneren, Frans Hoeks, samtale med De Gea.

– Frans havde et møde med David, og han spurgte ham, ‘har du lyst til at spille?’, og svaret var nej.

Van Gaal: De Gea ikke så god som sidste sæson

– Så var jeg nødt til at tage beslutningen. Det er en del af processen. Vi har observeret ham i løbet af forberedelserne, og han var ikke særlig god, han var ikke den samme David De Gea som før og som sidste sæson, hvor han var min bedste spiller. Ifølge fansene har han været den bedste spiller de sidste to år.

Læs også: Kan ‘Kannibalen’ fortære Messi og Ronaldo?

Da van Gaal blev spurgt, om De Gea ville vende tilbage til holdet, hvis hans attitude ændrede sig og et skifte til Real Madrid ikke kom i hus inden transfervinduet lukker den 1 September, tilføjede Van Gaal:

– Det kommer helt an på Sergio Romero og hans form. Sådan er det altid.