Ifølge en tidligere Leicester City-forsvarer er The Gunners meget desperate efter at tilknytte den nuværende Leicester City-spejder, Steve Walsh, der angiveligt har spillet en stor rolle i danskerklubbens succes. 

Af David Paris  

Den tidligere Leicester City-forsvarsspiller Matt Elliott hævder, at Arsenal er desperate efter at hente den nuværende Leicester City-spejder, Steve Walsh, til Emirates Stadium. Leicesters nuværende succes er et resultat af blandt andet gode handler på transfermarkedet. Disse handler har klubbens transfermarkedetsspejder, Steve Walsh, været en stor del af.

I et stort interview med det engelske medie Goal fortæller Matt Elliot om Walshs og manager Claudio Raneeris betydning: “Hans (Ranieri, red.) ansættelse af personale har været første klasse. Steve Walsh, for eksempel, har haft en massiv indflydelse på holdet. Arsenal er desperate efter at få ham til London, og han er lige så meget efterspurgt som nogen af vores andre spillere.”

47-årige Matt Elliott, der i øvrigt har spillet over 240 kampe for the Foxes, som Leicester også kaldes, fastlår, at manager Ranieris arbejde med holdet ikke er gået ubemærket hen. Han fortæller blandt andet, at Leicester er blevet sat på verdenskortet.

“Det (successen, red.) har helt sikkert sat Leicester på kortet, ikke bare i Europa, men i verden,” tilføjede Elliott og fortsatte med at svare på interviewspørgsmål: Vi er endda blevet en turistattraktion. Du ser folk fra alle hjørner af verden komme til byen nu, på grund af successen i Premier League. Jeg har aldrig hørt så mange forskellige udtalelser af Leicester haha, sluttede englænderen. 

Læs også: Juventus har Leicester-stjerne i sigtekornet

Læs også: Leicester-lignende historier: De bedste underdog-fortællinger