Den kun 19-årige professionelle fodboldspiller Kylian Mbappe har fortsat med at imponere under sommerens slutrunde og det er der altså noget guddommeligt ved. I hvert fald hvis man spørger den tidligere verdens bedste fodboldspiller Kaka. Ifølge det engelske medie Goal.com er han nemlig meget imponeret over teenage-angriberen.

Mbappe og resten af det franske landshold spiller senere i dag finale til VM mod Kroatien. Her komme den nuværende PSG-spiller Mbappe formentlig til at spille en stor rolle. Han har været et gennemgående tema for mange af Frankrigs modstanderen gennem turneringen. Og Kroatien har helt sikkert også en øje på angriberen.

Mbappes forcer ligger i hurtigheden og uforudsigeligheden. Han kan løbe fra enhver forsvarsspiller, hvis han har lyst, men samtidig så krydrer han sit eget spil med en helt særlig ingrediens. Han finter og dribler og laver vilde hælafleveringer som ingen har set før. Og det er det element som man ikke som forsvarsspiller kan forberede sig på. Og det er det element, som Kaka er så fascineret af.

Kaka udtaler sig

Kaka, der selv har været blandt verdens bedste fodboldspillere i en årrække i midten af 00’erne fortæller følgende om Mbappe:

“Selvfølgelig kan han ikke kun løbe hurtigt. Det har vi opdaget. Han er hurtig og raps på fødderne, men kan samtidig gøre noget med bolden. Han er kun 19 år og det er i sig selv en bedrift at stå i en VM-finale i den alder. Han går en stor fremtid i møde. Jeg synes der er noget guddommeligt over det her. At vi kan se en spiller som Mbappe. I den alder. Det er velsignet. “

Kaka vandt Ballon d’Or i 2008 og blev verdens dyreste fodboldspiller samme år, da han skiftede fra AC Milan til Real Madrid. Derudover har han spillet 92 landskampe for sit hjemland Brasilien. Og betragtes af mange som en af de bedste nogensinde fra Brasilien.