Transfervinduet er i gang og slutter ikke før 1. september. Det vil med andre ord sige, at vi må acceptere at diverse danske og internationale fodboldmedier skriver historier om transferrygter halvanden månedstid endnu. Et rygte, som den franske avis Le Parisien har bragt i dag, er, at Angel Di Maria fra engelske Manchester United eftersigende skulle have talt med en fransk storklub, og givet sit ord til dem, omkring et skifte i dette transfervindue.

Læs også: Her er de dyreste fodboldspillere fra Storbritannien

Fireårig kontrakt og vanvittig transfersum

Di Maria har ikke haft den bedste første sæson i det engelske og flere medier har givet argentineren en plads på årets flophold. Dette har vi også gjort her på fodboldspilleren.dk, Top 5: Værste PL-signings denne sæson – United stærkt repræsenteret. Den dyreste spiller i Premier Leagues historie begyndte faktisk godt. Han fortsatte sit gode spil fra Real Madrid og VM 2014 og United-fansene så ud til at have fundet deres nye kæledække. Men så løb argentineren ind i en skade og United-holdet faldt i kadence. Van Ga(a)l begyndte at lege med forskellige taktikker og her endte Di Maria ude på kanten, hvor han blev til en marginalspiller. Han formåede ikke at være en bærende rolle og afgøre kampene som set før, og det førte til en bænkplads.

En bænkplads er måske netop grunden til at Argentina-kanten vil væk, og her er PSG, ifølge førnævnte avis, klar med et bud på 450 millioner kroner og en fireårig kontrakt. Handlen skulle være uhyre tæt på at gå igennem, for Di Maria har sagt til PSG, at han vil skifte til dem denne sommer.