I kampen mellem Everton og Chelsea lørdag aften, viste The Blues’ angriber, Diego Costa, igen sig fra sin kontroversielle og vilde side, fordi han efter at være blevet fældet, bed Everton-spilleren Gareth Barry i halsen. Det afviser han dog. 

Af David Paris

I går tørnede Chelsea sammen med Everton i en FA Cup-kamp, som skulle vise sig at blive særdeles underholdende, på trods af, at der først kom gang i målscoringen i anden halvleg. Efter 77 og 82 minutter, afgjorde den tidligere Chelsea-spiller Romelu Lukaku kampen på egen hånd, da han lavede to flotte solomål.

Frustrationen hos Guus Hiddinks mandskab kunne mærkes, og måske var det det, der fik den spanske angriber Diego Costa til at bide Evertons midtbanespiller i halsen, som en anden vampyr. Se det her under:

https://www.youtube.com/watch?v=jdZ5rFMp3qc

‘Jeg bed ikke Barry’

Selvom videoen viser det tydeligt, afviser 27-årige Costa, at han på nogen måde skulle have prøvet at sætte tænderne i den tidligere Manchester City-spiller Barry.

En talsmand for Costas vegne udtaler følgende: “Diego snakkede med til klubbens embedsmænd efter kampen og udtrykte beklagelse over hans reaktion på banen. Diego gjorde dog klart, at han ikke bed Barry på noget tidspunkt under deres skænderi, og det vi tror på ham. “

Kampens dommer så imidlertid anderledes på situationen, og gav Costa sit andet gule kort, og så måtte Chelsea spiller i undertal de sidste seks minutter. Everton fik dog ikke særlig meget ud af overtalsspiller, for blot tre minutter senere modtog selvsamme 35-årige Barry også sit andet gule kort, og så kunne englænderen gå i omklædningsrummet og hygge sig med vampyren Costa, der allerede sad der.

Læs også: Diego Simeone: Alle kampe er vigtige derfor skåner jeg ingen

Læs også: Norwich er engelske mestre i at forsvare