Borussia Dortmunds angriber, Pierre-Emerick Aubameyang, vil angiveligt tilbage til klubben, hvor det hele begyndte for ham, nemlig AC Milan, i stedet for at jagte en ny udfordring i Premier League.

(Photo by Dean Mouhtaropoulos/Bongarts/Getty Images)

af: Emil Plovgaard

Den gabonesiske landsholdsstjerne var kædet kraftigt sammen med et skifte væk fra Bundesliga-mandskabet i sommers, men blev mod alle odds i det tyske Ruhr-distrikt, selvom spekulationerne omkring hans fremtid er ved at tage til igen.

På trods af en frugtbar start på sæsonen, hvad angår målene, har Aubameyang set sig varm på et snarligt skifte væk. Ifølge det italienske medie Tuttosport vil han helst tilbage til AC Milan.

Læs også: Messis vilde kontrakt: Så meget tjener han i sekundet!

Den udmelding kommer som et chok for Chelsea og Liverpool, som begge er blevet linket sammen med angriberen så sent som i sommers.

Aubameyang har ifølge mediet haft flere skænderier med holdkammeraterne og trænere i klubben, og skifter ifølge Tuttosport væk for en sum på omkring £60 millioner i januar eller næste sommer.

Problemfyldte Milan er desperate på at få noget kvalitet ind i truppen, efter deres sommer-erhvervelser har fejlet i forsøget på at gøre en forskel i den første tredjedel af sæsonen.

Læs også: United køber den nye Zlatan: 14-årig svensker imponerer alt og alle

Rossoneri ligger placeret på en 8. plads, og har kun vundet seks ud af 15 kampe, og håber på at finansiere købet af Pierre-Emerick Aubameyang ved at sælge Nikola Kalinic for omkring £26,5 millioner. Kalinic var en af de spillere, der blev købt ind i sommers, og indtil videre altså ikke har leveret.

Den tidligere Saint-Etienne-stjerne, Aubameyang, er utvivlsomt en af de bedste angribere i Europa – han sluttede som topscoreren i Bundesliga i sidste sæson foran blandt andre Robert Lewandowski.

Han har scoret 96 mål for Dortmund i de seneste 4 og en halv sæson, og ville være en betydelig transfer for ethvert hold.

Læs også: Rosenborg aflyste en tur til denne destination – det er DBU fuldstændig ligeglade med