Den argentinske superstjerne, Lionel Messi, har anskaffet sig en ny kontrakt, og det er ikke fordi superstjernen fremover kommer til at mangle penge. Nogensinde mere.

BARCELONA, SPAIN – DECEMBER 30: Lionel Messi of FC Barcelona looks on during the La Liga match between FC Barcelona and Real Betis Balompie at Camp Nou on December 30, 2015 in Barcelona, Spain. (Photo by David Ramos/Getty Images)

af: Emil Plovgaard

Den argentinske angriber har nemlig fået en astronomisk stor kontrakt, der sikrer ham omkring 500 millioner kroner om året. Dermed tjener Messi altså mere end én million kroner om dagen, og det er altså en helt vanvittig timeløn.

Læs også: United køber den nye Zlatan: 14-årig svensker imponerer alt og alle

Den dygtige argentiner tjener næsten 20 kroner… i sekundet! Det er altså vildt nok. Det betyder i øvrigt også, at han hvert minut kan stikke en tusse i foret.

Læs også: Neymar afslører: Jeg er glad for, vi ikke skal møde dette hold ved VM

Lionel Andrés “Leo” Messi Cuccittini, som er hans fulde borgerlige navn ankom til FC Barcelona helt tilbage i 2001. Allerede dengang blev den lille argentinske troldmand spået en stor karriere. Der var dog ingen, der havde set det komme så vidt, da han i første omgang i 2003 optrådte for Barcelonas C-hold. Mange kritikere mente simpelthen, Lionel Messi ikke havde højden til at spille med på Barcelonas førstehold. Resten er historie.

Læs også: Rosenborg aflyste en tur til denne destination – det er DBU fuldstændig ligeglade med

Han scorede sit første mål på seniorniveau i en kamp mod Albacete i maj 2005, og blev dermed klubbens yngste målscorer nogensinde.

Læs også: Coutinho indrømmer: ‘Min fremtid i Liverpool er usikker’

I 2005 fik han debut på Argentinas A-landshold, og sidenhen er det blevet til 123 kampe med 61 mål til følge. I 2018 skal han forsøge at skaffe en VM-titei til Argentina.