Vi har de seneste år set, at aldrende fodboldstjerner på kanten af pension, vælger et sidste eventyr på et andet kontinent end, der hvor fodbolden er størst, nemlig Europa. Valgene falder oftest på Nordamerika og Asien, men nogle er også draget til Oceanien, som f.eks Alessandro Del Piero, som optrådte for australske Sydney FC i perioden 2012-2014. Men langt de fleste drager altså til Asien og Nordamerika og særligt Nordamerika er populær og nu ser kontinentet, som sportsligt mest af alt er kendt for amerikansk fodbold og basketball, ud til at få endnu en afblomstrende fodboldstjerne, nemlig Didier Drogba.

Læs også: Præsident for Serie A-klub: Kom og spil for os Balotelli

Anden gang Drogba er uden for Europa

Dider Drogba er, ifølge goal.com, i forhandlinger den amerikanske klub Chicago Fire, som er en del af den bedste række i USA, MLS. Skiftet ser ud til at blive gennemført en af de kommende dage. Flere MLS-klubber har vist deres interesse, men Chicago Fire er lige nu den mest sandsynlige, fordi de også prøvede at underskrive med Drogba for tre år siden. Dengang valgte Drogba at udleve det asiatiske eventyr og skifte til den kinesiske klub Shanghai Shenhua, for blot at forlade klubben seks måneder senere til fordel for Galatasaray og senere Chelsea, som han hjalp til klubbens fjerde Premier League-titel.

Læs også: Præsident for Serie A-klub: Kom og spil for os Balotelli

Andre klubber er også i spil

Lige nu står den 37-årige angriber fra det afrikanske land, Elfenbenskysten, uden klub, efter hans kontrakt med Chelsea udløb og forlængelse ikke var en mulighed. Men udover MLS-klubber, som er interesserede, skulle angriberen også have modtaget tilbud omkring en kontrakt i Qatar, som bekendt ligger i Asien. Drogba skal eftersigende have godt 18 millioner kroner per sæson, så det er altså det tal, som klubberne skal sætte af, såfremt de ønske Drogba. Han kan nemlig hentes gratis, idet han ikke har nogen klub.

 

 

 

http://www.goal.com/en/news/11/transfer-zone/2015/07/18/13696552/didier-drogba-in-advanced-mls-talks?ICID=HP_HN_HP_RI_1_1