Mario Balotelli har ikke haft den ønskede debutsæson hos Liverpool, og han har skuffet mange fans og eksperter. Derfor er den italienske angriber blevet sat i forbindelse med et skifte væk fra Anfield og her har flere klubber meldt sin interesse, blandt andet tyske og italienske klubber. Men nu melder en anden, noget overraskende, klub sig ind i kampen om Balotellis underskrift og de har et anderledes krav til den afroamerikanske angriber.

Læs også: BREAKING: Götze afslører hvor han spiller næste sæson

Præsident for Sampdoria byder ham velkommen

Sampdoria-præsident Massimo Ferrero har indrømmet, at hans klub er interesserede i at signe Balotelli, hvilket, ifølge ham, vil give angriberen en mulighed for at genopfriske karrieren efter et mislykket ophold hos The Reds. Balotelli kom til England efter en godkendt sæson for italienske AC Milan i sidste sæson med 16 mål i 31 kampe. Han blev købt for 150 millioner kroner, men det har slet ikke fungeret i denne sæson, for den italienske landsholdspiller har kun nettet sølle fire gange. Ferrero fortæller, at Balotelli kommer til at spille helt uden pres, såfremt han underskriver en kontrakt med midterklubben i Serie A. Derudover siger han, at Balotelli er nødt til at gå meget ned i løn hvis han vælger klubben, men det er også eneste krav, de har til ham.

“Jeg kan lide ham rigtig meget, men jeg har hørt, at han tjener 75 millioner kroner om året hos Liverpool, mens han her bliver nødt til at nøjes med 7,5 millioner om året,” fortæller Sampdoria-præsidenten til italienske aviser.

Sampdoria vil opruste

Hvis Balotelli vælger at skifte, kommer han højst sandsynligt til at spille sammen med den omdiskuterede italienske angriber Antonio Cassano, som vi tidligere på ugen beskrev, som blandt fodboldverdenens fem mest hadede spillere. Det kan du læse om, her: Top 5 mest hadede fodboldspillere. Ifølge præsidenten har de allerede lagt penge til side, for at hente Cassano, som lige nu er på kontrakt i italienske Parma, som også optræder i Serie A.