Fodbold er en sport, som for mange betyder gode øjeblikke og ren og skær glæde. Men nogle gange kan der også ske nogle uheldige ting, som man ikke synes så godt om. Ligesom alle drengebørn har løbet rundt i haven og leget at de var Ronaldo og Messi, findes der også en anden side af fodbolden. Som eksempel er der Terry-typen, som kæmper hårdt, spytter og til tider kan bruge beskidte knep. I fodbold er der altså både det positive og negative og nogle gange kan forholdet mellem de to ting tippe til den negative fordel. Football Daily har samlet de mest forhadte fodboldspillere og dem bringer vi dig nu.

Læs også: Bayern og Juventus enige om pris for stjernespiller

Antonio Cassano

cassono

Homoseksualitet er en accepteret og positiv del af den moderne verden. Sådan har de fleste mennesker det også, men en mand er ikke lige så glad som resten… Antonio Cassano.

I forbindelse med EM i 2012, kom Cassano med en anden meget uheldig kommentar, som han senere har været ude og undskylde. Han sagde, at han håbede, at der ikke var ingen homoseksuelle spillere på Italiens landshold til EM, og han brugte derefter et nedsættende udtryk til at beskrive homoseksuelle.

Til at bekræfte Cassanos skøre personlighed har vi fundet noget som italieneren har sagt. Cassano udtalte tilbage i 2008, at han havde haft sex med over 600 piger i en alder af 26 år. Om han taler sandt vides ikke, men flere medier har bekræftet deres mistro til udtalelsen.

Læs også: Topklubber kæmper om eftertragtet argentiner

Pepe

pepe

Vi elsker alle sammen at hade den hårdnakkede Real Madrid-forsvarer, som mest af alt ligner en menneskelig krydsning af Luis Suarez og Vinnie Jones. Ja, det er filmeren og den alt for overtændte midtstopper Képler Laveran Lima Ferreira – også kaldet Pepe.

Den portugisiske landsholdspiller er blevet berømt for sine simulering af skader, når presset fra de angriberende angribere har været for stort og hans lettere barbariske måde at forsvare sit mål på.

Tjek nedenstående video ud og vurder selv, hvor beskidt han egentlig er. Han påstod for øvrigt selv, at det ikke var med vilje.

 El Hadji Diouf

El_Hadji_Diouf

Det betyder ikke noget hvilket hold den senegalesiske angriber El Hadji Diouf spiller på, fordi han altid formår at holde sig i mediernes søgelys.

Han er hadet for have spyttet på fans og spillere, for at svine bolddrenge racistisk til, skuespil på fodboldbanen, spirituskørsel og at råbe ad skadede spillere og på træneren for at træffe en forkert beslutning. Det er nogle forfærdelige ting, men lige nu er den tidligere Liverpool- og Sunderlandspiller i gang med flere retssager, anklaget for slåskampe på flere natklubber og barer. Dioufs mål om at være en idiot er ikke længere et leg, men en livsstil.

Joey Barton

JoeyBarton_14_04_07

På sådan en liste som vi fremlægger her, er det naturligvis uundgåeligt at nævne selveste Joey Barton. Barton formår konstant være i overskrifterne og det er selvfølgelig af de forkerte grunde. Hans største problem er, ifølge Football Daily, hans store mund, som han bruger forkert både på og uden for banen.

Den engelske midtbanespiller har kritiseret Sir Alex Fergusons ledelsesmæssige evner og Roy Hodgson taktikker. Han elsker bare opmærksomhed og som Simon Spies en gang sagde: dårlig omtale er bedre end ingen omtale, og sådan tror vi netop Barton har det.

Som et eksempel på hans dumhed har Football Daily valgt en hændelse, beskriver ham meget godt. Han blev i 2004 dømt til 74 dages fængsel for at have angrebet en mand på en natklub i Liverpool. Husk lige på, at manden er professionel fodboldspiller.

 Luis Suarez

suarez

Luis Suarez er sådan en fodboldspiller som deler vandene – enten elsker man ham eller også hader man ham som pesten. I de senere år har han bidt sig igennem flere spillere, svinet modstandere racistisk til, stemplet og skadet modstanderen, hvilket har gjort den uruguayanske angriber til en kontroversiel herre og for mange – en dum skiderik, som ikke opfører sig som en professionel fodboldspiller burde – nemlig som en rollemodel.

Selvom Luis Suarez måske er en af fodboldverdenens mest hadede fodboldspillere, så ved han hvor målet står. I alle hans klubber har han bombet mål ind og det er en ting som man ikke kan tage den kontroversielle angriber. En sidste chance er det blevet til i spanske Barcelona og indtil videre har landsholdspilleren klaret det nogenlunde. Men, hvis der kommer flere skandaler som den under sommerens VM, hvor Suarez bed en italiener i skulderen og fik flere måneders karantæne, ja så er det nok slut for ham i international topfodbold.

Hvad synes du? Mangler der nogen på listen?