Manchester United har indtil videre været særdeles aktive på transfermarkedet, hvor de allerede har hentet Memphis Depay, Matteo Darmian, Morgan Schneiderlin og Bastian Schweinsteiger. På trods af indkøb for over 800 millioner kroner florerer rygterne om flere indkøb stadigvæk på diverse aviser.

Læs også: Casillas skifte aftalt bag hans ryg blev tvunget ud af Real Madrid

Ifølge Express kan Manchester United og Arsenal nu havne i en budkrig om den argentinske landsholdspiller Ezequiel Garay, som spiller i den russiske topklub Zenit. Garay er en eftertragtet herre, hvor Real Madrid og Valencia eftersigende også skulle have et godt øje til den 28-årige forsvarspiller.

Alternativ for Ramos, Otamendi eller Paulista

Ezequiel Garay forventes at kunne blive erstatningen for Sergio Ramos, hvis han skulle skifte til Manchester United, hvor Valencia også mangler en erstatning i tilfælde af, at deres argentinske forsvarspiller Nicolas Otamendi skifter.

Ifølge russiske aviser ligger Ramos og Otamendi højt oppe på Uniteds ønskeliste, men i tilfælde af, at United ikke formår at hente en af de to spillere, kan Garay blive Uniteds næste indkøb. Spekulationer lyder på, at Arsenal træneren Arsene Wenger er klar til at leje Gabriel Paulista ud, hvis han ikke imponerer i sæsonoptakten, hvor Garay menes at kunne blive hentet ind i stedet.

Garay blev hentet til Zenit fra Benfica sidste sommer for beskedne 44 millioner. Han spillede i Real Madrid fra 2008-2011 inden han skiftede til Benfica.

Læs også: Benzema overflødig i Real Madrid – engelske klubber står klar