FC Bayern München solgte for få dage siden deres midtbanegeneral og spiller gennem 17 år, Bastain Schweinsteiger, til Manchester United. Derfor står manager Pep Guardiola lige nu og mangler en spiller til at udfylde tomrummet efter Schweini, som han også bliver kaldt. Omkring hvilken spiller, der bliver Schweini-erstatningen er stadig uklart, men der florerer som altid, flere rygter. Ifølge goal.com er Bayern allerede blevet enige med Juventus om en pris, på en af deres spillere.

Læs også: Topklubber kæmper om eftertragtet argentiner

Chilener tilbage til Bundesligaen

Arturo VIdal er manden der er tale om. Han har tidligere på sommeren været sat i forbindelse med et skifte til Real Madrid og Arsenal, men Juventus har altså stadig papir på chileneren indtil 2017, hvor kontrakten udløber. Ifølge goal.com har den defensive midtbanespillers agent Fernando Felicevich mødtes med Guardiola og repræsentanter for Bayern, for at diskutere en kontrakt som eftersigende kommer til at strække sig over fire år. Hvis Juventus vil have flest muligt penge for Vidal, så er det altså i dette vindue, at handlen skal finde sted. En fodboldspillers værdi falder i form af, at alderen stiger og kontrakten, der udløber. Vidal er 28 år, som for mange er ved at være sidste udkald for en spiller i topklasse. Såfremt den chilenske landsholdsanfører skifter, kommer han tilbage til Bundesligaen, hvor han optrådte for Leverkusen fra 2007 til 2011, inden skiftet til Den Gamle Dame i 2011.

Læs også: Casillas-skifte aftalt bag hans ryg – blev tvunget ud af Real Madrid

Mange penge for en spiller nær trediverne

300 millioner kroner er den forventede pris, men som sagt, kan den blive meget lavere, hvis Juventus først sælger til næste år. Derudover forventes det, at der vil være flere personlige bonusser for både Vidal og hans agent. Ifølge goals forbindelser forventes der, at Vidals skifte til Bayern bliver en realitet senere i aften.