FC Barcelona måtte lørdag aften nøjes med en kedelig nullert ude mod bundproppen Huesca i 32. runde af denne sæsons La Liga.

Kevin Prince Boateng FC Barcelona
Foto: Aitor Alcalde/Getty Images

Returopgøret i Champions League-kvartfinalen mod Manchester United lurer lige rundt om hjørnet. Det havde Ernesto Valverde også i hovedet, da han udtog truppen til lørdagens kamp mod Huesca. Således sparede han samtlige markspillere. Den historie kan du læse mere om her.

Ja, faktisk blev der sparet så meget på besætningen, at målmand Marc-André ter Stegen var den eneste spiller, som også spillede i midtugens kamp i Champions League.

Ousmane Dembélé og Jelson Murillo var tæt på at bringe FC Barcelona foran med deres gigantiske chancer i løbet af første halvleg.

LÆS OGSÅ: Mourinho: Disse fire hold går videre til semifinalen i Champions League

Begge spillere blev dog afvist af Roberto Santamaria i Huesca-målet.

Tidligt i anden halvleg forsøgte Huesca at tvinge sig foran, men ter Stegen var vaks ved havelågen, og Enric Gallego kunne ikke få sit forsøg i netmaskerne, om end han gerne ville. Barcelonas Malcom havde også et skud på træværket, men ind ville bolden altså ikke.

Efter kampen havde fansene naturligvis meget at sige. Flere af dem tog Twitter i brug, og det var ikke alt sammen lige pænt, det, der blev skrevet.

Kevin Prince-Boateng fik en sjælden plads i startopstillingen, da Luis Suárez blev hvilet. Men ghaneseren formåede ikke at skabe et godt indtryk, og det fik flere af Twitter-brugerne til at kommentere på hans præstation.

https://twitter.com/cruyff90/status/1117096516953485313