Det vakte stor opsigt, da Manchester United tirsdag aften blev ekspederet ud af spanske Sevilla i Champions Leagues ottendedelsfinale. Kritikken har især ramt José Mourinho, der er klubbens manager. Mange fans kræver ham øjeblikkeligt afsat – og det mener mange brugere på Twitter også.

Manchester United blev højst overraskende sendt ud af det spanske mandskab, Sevilla, onsdag aften, da de hjemme på Old Trafford tabte med 2-1, mens det første opgør endte 0-0.

Den engelske storklub måtte tirsdag aften skuffe sin fans gevaldigt, da Sevilla simpelthen viste sig for stærke over 2×90 minutter. To mål fra Wissem Ben Yeddar var nok for udeholdet, og Mourinhos mandskab havde ikke noget redskab til at svare andaluserne igen på trods af en scoring fra Romelu Lukaku kort før lukketid.

LÆS OGSÅ: Batshuayi har været fremragende i denne sæson: Så meget skal Dortmund af med for ham

På det sociale medie, Twitter, er hashtagget “#MourinhoOut” flittigt blevet brugt henover det seneste stykke tid. Så barsk er fodboldverdenen. Hvis ikke du hele tiden leverer, kan du risikere at ryge ud på r.. og albuer.

LÆS OGSÅ: Dortmund-stjerne har 12 måneder tilbage af sin kontrakt: Nu står Liverpool klar med et tilbud, som ingen andre kan matche

Nedenfor kan du se et væld af brugere på Twitter, som er særdeles utilfredse med træner José Mourinho, der bærer sin del af ansvaret for tirsdagens exit til Sevilla i Champions League.

https://twitter.com/UnitedAbd/status/973675753693962240

https://twitter.com/onlyeb4/status/973675686668808192

https://twitter.com/trondur4/status/973675455017639937

Det er især spillet på banen, og den defensive tilgang til kampen, som Mourinho får meget kritik på. Første halvleg endte 0-0, og det var tydeligt at se, at det var et United-mandskab fyldt med nerver.

Med resultatet på sammenlagt 2-1 er Simon Kjær og Sevilla nu videre til Champions Leagues kvartfinale. Her kan Kjær risikere at støde ind i sine gamle holdkammerater fra AS Roma, der ligeledes gik videre i turneringen med en 1-0 sejr hjemme på Stadio Olimpico mod Shakhtar Donetsk takket være et mål af Edin Dzeko.