Eden Hazard er blevet kædet heftigt sammen med et skifte til den spanske kongeklub, Real Madrid. Nu fortæller den tidligere Liverpool-spiller, Graeme Souness, hvad den belgiske offensivspiller i virkeligheden burde gøre.

af: Emil Plovgaard

Eden Hazard Chelsea
Foto: Richard Heathcote/Getty Images

Eden Hazard formår ikke at udnytte sit fulde potentiale, hvis ikke han skifter til Real Madrid til sommer. Så klar er meldingen fra Graeme Souness.

Hazard har været kædet sammen med et skifte til Bernabeu. Zinedine Zidanes tilbagevenden til den spanske hovedstad får et skifte til at synes næsten uundgåeligt.

Det forventes, at den franske træner får et stort transferbudget at arbejde med. Real Madrid vil nemlig gerne igen være iblandt de bedste i verden.

LÆS OGSÅ: Medie: Barton går amok igen – stoppet af politiet efter kampen

I denne sæson har det gjort ondt på selvforståelsen, at klubben i øjeblikket placeret på en skuffende trddjeplads i ligaen. For at gøre ondt værre, røg man også ud til Ajax i ottendedelsfinalen i Champions League, så det er absolut ikke en godkendt sæson for Los Blancos.

Den 28-årige Eden Hazard har været i forrygende form for Chelsea i denne sæson, og i mandags scorede han to gange i kampen mod West Ham.

Dermed sikrede han på egen hånd Chelsea en vigtig sejr, der betyder, at klubben ligger lunt med i svinget om kvalifikation til Champions League.

LÆS OGSÅ: Medie: Premier League-klub vil tredoble Christian Eriksens løn!

For at blive en af verdens bedste, skal Eden Hazard bevise sig i Real Madrid. Det mener i al fald den tidligere Liverpool-spiller, Graeme Souness.

”Hvis Hazard havde en anden personlighed, så havde han allerede forladt Chelsea nu,” fortæller Souness til The Sunday Times.

”Hvis han havde været den krævende type, så havde han allerede forladt Chelsea, for han er verdensklasse. Hvem ville ikke gerne have ham?”

”Barcelona, Real Madrid, Bayern München – alle klubber vil have ham. Hans første mål i mandags var helt sensationelt. Få spillere er i stand til at score den slags mål.”

”Han har været fabelagtig for Chelsea, men han bliver nødt til at blive skubbet frem til det næste niveau. Et skifte til Real Madrid vil gøre det niveau opnåeligt,” afslutter Souness.

I skrivende stund er opgøret mellem Liverpool og Chelsea ikke begyndt.