Adidas Adipure har været gennemgået en mindre forvandling gennem de seneste år. Adipure modellen har været kendte som den mest elegante Adidas fodboldstøvle, og så har den altid haft en fantastisk komfort. Udviklingen startede i 2007 og siden da har Adidas præsenteret flere forskellige Adipure modeller. De har dog ikke allesammen haft lige stor succes. Adidas går nu ‘back to basics’ og præsentere den ‘tredje’ generation af deres Adipure 11Pro.

Den nye Adidas Adipure 11pro

Den nye Adipure 11Pro er den tredje 11Pro model i rækken. Adidas har dog igen bare valgt, at kalde den for Adidas Adipure 11Pro. De tidligere 11Pro modeller kunne ikke helt leve op til det oprindelige Adipure koncept, som bl.a. gik ud på at skabe en moderne klassiker med ultimativ komfort. For igen at leve op til dette koncept har Adidas valgt, at gå helt ‘back to basics’ med deres nye Adipure 11Pro.

Den nye Adipure 11Pro er en helt klassisk no-nonsense støvle, som bl.a. igen har fået en overdel det bedste kænguru læder eller K-læder som Adidas kalder det. K-læder er noget nær det ultimative materiale, hvis man stræber efter at skabe en fodboldstøvle med en fantastisk komfort. Overdelen af k-læder er super blød og den giver et perfekt fit fra første gang man spiller i støvlen.

Hvis man ikke har haft en fodboldstøvle med en k-læder overdel før, så vil man helt sikkert blive overrasket over, hvor blød og komfortabel den rent faktisk er. Den k-læder overdel, der sidder på den nye Adipure 11Pro er tyndslibet maskimalt, så den sidder helt tæt til foden. Den helt tynde k-læder overdel sikrer også, at man får det klassiske og elegante ‘Adipure touch’ på bolden.

Er elegant touch og fantastisk komfort noget for dig? – Køb Adidas Adipure 11 for kun 1235.- her.

Hvis man kigger nærmere på den nye Adipure 11Pro, så kan man måske få øje på den gitterlignende struktur, som er på hele støvlen. Det er et helt nyt tiltag fra Adidas, som forbedre støvlens ‘lockdown-effekt’. Det er en støttekonstruktion, som fungerer ligesom et skellet. Dette skellet giver en øget stabilitet og komfort, fordi det låser foden og hælen fast nede i støvlen.

Det er dog langt fra de eneste tiltag, som har Adidas har gjort for, at forbedre komforten i den nye Adipure 11Pro. De har nemlig også placeret Memory Foam i hælen og i pløsen. På den måde kan støvlen ‘huske’, hvordan den har siddet før og man får et mere personligt fit. For at give den ultimative komfort har Adidas valgt, at beklæde indersiden med blødt ruskindsfor. Chancen for vabler i den nye Adipure 11Pro er grundet disse tiltag næsten lig 0. Støvlen vil sidder perfekt fra første gang man træder ned i den.

Udover at man med overdelen er gået ‘back to basics’, så er designet også til den klassiske side. Den nye støvle bliver lavet i en klassisk sort farve med de 3 ikoniske Adidas striber på siden. Der er dog ét lille men. Midt på støvlen finder man nemlig en lang to farvet, orange og blå stribe, som løber hele vejen fra hæl til to. På en måde så matcher det designet godt og det giver støvlen et friskt pust, så den ikke ‘bare’ ligner en Copa Mundial.

Den eneste ting på den nye Adipure 11Pro, som er taget direkte fra den tidligere verison er sålen. Det er stadigvæk den velkendte ComfortFrame ydersål, der sidder på støvlen. Sålen giver en øget stabilitet og dette bidrager til en bedre komfort. Knopsystemet er der heller ikke pillet meget ved. Det er et knopsystem som er lavet til  bedre at kunne penetrere jorden. Derudover er er sålen udstyret med en ekstra knop, som giver øget stabilitet og den mest optimale trykdistribution.

Er elegant touch og fantastisk komfort noget for dig? – Køb Adidas Adipure 11 for kun 1235.- her.

Adidas har altså virkeligt gjort noget for, at lave markedets mest komfortable fodboldstøvle. Hvis man ikke synes at den nye Adipure 11Pro er komfortabel, så er der ingen fodboldstøvler, der er komfortable længere. På trods af de mange komfort elementer, så vejer støvlen kun 276 gram. Så hvis man er på udkig efter en komfortabel fodboldstøvle med et elegant touch, så skal man købe den nye Adidas Adipure 11 Pro.