Det har ellers lignet brasilianske Philippe Coutinho i Liverpool, der var den næste transfer hos spanske FC Barcelona, men holdet på Anfield afviser alle tilnærmelser, holdet på Camp Nou kommer med.

Af Anders Lang Jensen

Getty Images

Derfor må ledelsen hos de spanske giganter kigge andre veje, og de arbejder virkelig mod tiden, efter man stadig mangler at hente nogle flere markante navne denne sommer efter det store tab af Neymar.

Tidligere har vores danske Tottenham-stjerne været sat i forbindelse med Messi og co., men en transfer er aldrig blevet en konkret sag. Nu er der dog en genopstået interesse fra spaniernes side, hvor man nu angiveligt har droppet Coutinho.

Photo by Clive Brunskill/Getty Images

I stedet vil man starte en såkaldt ”transferkampagne” som man specielt i de spanske klubber bruger. Her vil man fokusere på én enkelt spiller, og få flere ting til at gå op i en højere enhed. Denne spiller er ifølge engelske Independent nu den danske stjerne Christian Eriksen.

Der skal ikke blot findes en spiller til rollen som Neymar-afløser, men også arvtager på lidt længere sigt for den spanske legende Andres Iniesta på den centrale midtbane. Her er danske Eriksen tidligere nævnt som et varmt navn og bliver det atter igen af de store aviser.

Photo by Robbie Jay Barratt – AMA/Getty Images

Avisen erfarer dog yderligere, at Tottenham måske bliver endnu sværere at forhandle med, end Liverpool var det med Coutinho. Eriksen skrev under på en 4-årig kontraktforlængelse med London-klubben tilbage i september 2016. Dermed skal der ske store ting og sager, før den danske landsholdsstjerne kan kalde sig FC Barcelona-spiller.

I går florerede rygterne omkring Philippe Coutinho voldsomt, hvor Liverpool officielt meldte ud, at de ikke solgte deres brasilianske stjerne, men ifølge flere pålidelige kilder såsom Sky Sports afleverede Coutinho selv en såkaldt ”Transfer Request” i ønsket om at forlade Liverpool denne sommer.