Zlatan Ibrahimović kan efter sommerferien se frem til at få Old Trafford som sin nye hjemmebane.

Zlatan Ibrahimovi jubler efter at have bragt PSG foran mod Marseille i den franske pokalfinale. Foto: J.E.E/SIPA

Zlatan Ibrahimovici jubler efter at have bragt PSG foran mod Marseille i den franske pokalfinale.
Foto: J.E.E/SIPA

Af Emil Plovgaard

Den portugisiske træner, José Mourinho, er blevet ansat som ny Manchester United-manager med et enkelt formål – nemlig at få “The Red Devils” tilbage på det engelske, såvel som det europæiske fodboldkort.

Dette kræver dog en travl sommer på spillerbørsen, og det er portugiseren godt klar over, som er tæt på at få sit første nyindkøb på plads – en vis svensker med Zlatan til fornavn.

Læs også: Medie: Vardy skifter klub i denne weekend

Den engelske avis Sky Sports beretter om, at Zlatan Ibrahimović skifter til United på en foreløbig et-årig kontrakt.

Angriberens repræsentanter er i færd med at klargøre de sidste kontraktdetaljer med Uniteds nuværende administrerende direktør, Ed Woodward. Ifølge det engelske medie vil alt være på plads, inden Sveriges første EM-gruppekamp mod Irland den 13. juni.

Det er nu blot at vente på, at aftalen bliver gjort officiel. Den svenske angriber har siden 2012 spillet for den franske klub Paris Saint-Germain, hvor han har lavet mål på stribe. Han forlader klubben med en stime på 113 scorede mål i 122 kampe.

Den svenske angriber med bosnisk afstamning er efterhånden blevet 34 år, så det bliver spændende at se, hvor godt han kommer til at klare sig i Premier League, som uomtvisteligt er en bedre liga end den franske Ligue 1.

Læs også: Fastlagt: Mamadou Sakhos skæbne efter positiv narko-test