ronaldo ballon dor

Modtager af Ballon d’Or 2015

Fodboldspilleren.dk skrev tidligere, hvor vi håbede at udvælgelsen af årets fodboldspiller, så ville man have fokus på talent og evner og hvor godt man havde gjort det i løbet af det sidste år.

Endnu engang i år blev det Christiano Ronaldo, der løb med den hædersbetonede titel Ballon d’Or – Årets Spiller.

Er Ronaldo årets spiller. Han er både en fænomenal og underholdende fodboldspiller, men det er hos fodboldspilleren.dk langt nok fra god nok grund til at blive årets spillere. Ronaldo har gjort det fænomenalt med sit klubhold Real Madrid, men har klarede det pænt sagt ikke godt ved VM i Brasilien, og det er årets turnering. At give titlen årets spiller til en spiller, der ikke har formået at gøre en figur ud af sig selv ved VM. Det syntes vi er meget problematisk.

Mener du, at Ronaldo var det rette valg som årets spiller, så del på twitter eller G+

Fodboldspilleren siger katastrofe

Hos Fodboldspilleren.dk er vi af den klare holdning, at der kun burde være en reel kandidat til årets Ballon d’Or, og det er naturligvis den tysk målmand Manuel Neuer, der ikke blot har spillet fantastisk men præsteret over topkarakter i samtlige turneringer inklusiv årets vigtigste VM i Brasilien. Det blev ikke i år, og det ser vi ligesom et statement om at en målmand og forsvaret ikke skal gøre sig nogle forventninger om at tage titler i denne type popularitetskonkurrence.

Vi priser Neuer som den sande årets fodboldspiller!

Manuel Neuer Årets Spiller ifølge Fodboldspilleren.dk

Manuel Neuer Årets Spiller ifølge Fodboldspilleren.dk

Mener du Neuer ville have været det rette valg til årets spillere, så del på Facebook.

Du kan i øvrigt se mere om Ronaldos løn her.