Af Anders Lang Jensen

Meget længe har kongeklubben Real Madrid jagtet den spanske landsholdskeeper David De Gea i Manchester United, men indtil videre uden held.

Photo by Laurence Griffiths/Getty Images

Tilbage i 2015 var Los Blancos tæt på at skrive med den spanske superkeeper, men den tidligere Atletico-spiller er endnu at finde på Old Trafford i Manchester. Siden 2015 har De Gea så været sat i forbindelse med et skifte hjem til den spanske hovedstad regelmæssigt, og endnu engang er rygterne på spil.

De to klubber er i øjeblikket på træningstur i USA, hvor der skal forberedes, til den kommende sæson der venter. Manchester United har ellers den seneste tid været optimistiske omkring, at The Red Devils har skræmt Real Madrid, men nu er der angiveligt landet et nyt på bud på De Gea fra Real. Det skriver journalisten David McDonnell.

Photo by Marc Atkins/Mark Leech/Getty Images

Kilder tæt på begge klubber fortæller nu, at Real Madrid endnu engang forsøger at hente den spanske keeper til Bernabeu, og at nye samtaler parterne imellem har fundet sted. Los Blancos er igen klar til at jagte De Gea massivt denne sommer. Det skriver engelske Mirror.

Et bud på £50m sendes af sted mod Manchester. Dog er det ikke et bud, kongeklubben forventer at blive accepteret. Det er tværtimod blot et første bud, der skal teste United.

Photo by John Peters/Man Utd via Getty Images

Skiftet hjem til den spanske hovedstad ligner det perfekte for De Gea, der ifølge kilderne ikke har lagt skjul på, at et skifte hjem til de sydligere himmelstrøg er at foretrække for den spanske målmand.

En byttehandel, der sender Reals nuværende førstemålmand Keylor Navas den anden vej, forventes også at blive en mulighed denne sommer, slutter den engelske avis Mirror.